Zobacz pojedynczy post
stary 26-10-2007, 19:32   #238
Lisa
Użytkownik Forum

Lisa's Avatar

Data dołączenia: 01 10 2007
Lokacja: Poznan

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Arche
Świat: Trimera
Lisa ma numer GG 8157550
Domyślny

@Mlody~~

Sa chwile gdzie przeklinam sama siebie za wybor. Jednak po chwili "zlosci" mysle sobie, ze niewielu jest teraz druidow i moge czuc sie wyjatkowa hehe ;D Przeklinam dlaczego? bo nie mam czasami chwili spokoju, gdyz pelno ludzi prosi o "siowanie". Gdybym mogla zmienic profesje nie zmienilabym. Oczywiscie sorc jest ciutke lepszy bo ma wiecej mozliwosci w walce ale... no wlasnie wszystkich i tak chyba nie uzywa. Mi wystarczy moj rod, visek ;D i ew. SD. Licze wciaz, ze kolejny update przyniesie mala niespodzianke mi i dadza mi Cip'y jakis czar ;D Druid ma o tyle lepiej, ze czesciej jest zabierany na hunty. Oto chyba Tobie wlasnie chodzi? A czy gra na FACCu ma sens...wg mnie ma. Robic uszki mozesz, jakis zysk masz a jesli masz zamiar kupic PACC to szykuj sie na pytanka o siowanie ;D Sorc nie jest az tak chetnie brany pamietaj. A i SD (jako zrodlo jakiegos zarobku) wybij sobie z glowy. Ciezko sprzedac SD w tej chwili. Latwiej uszki. Poczytaj poprzednie posty jeszcze raz wraz z tym i przemysl czym wolisz grac. Jak juz pare postow temu napisalam do Ascarona-wybierz druida ;D On zaczal grac i...nie narzeka hehe ;D
Lisa jest offline   Odpowiedz z Cytatem