Zobacz pojedynczy post
stary 26-10-2007, 20:27   #15
Rumianek
Użytkownik Forum

Rumianek's Avatar

Data dołączenia: 15 09 2007
Lokacja: Grębocin

Stan: Początkujący
Profesja: Knight
Gildia: -
Świat: Calmera
Poziom: 8
Skille: +
Poziom mag.: +
Rumianek ma numer GG 130819977 Send a message via Skype™ to Rumianek
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony Pokaż post
Wiekszosc z was mowi o odejsciu, ale wedlug mnie wiekszosc z was zeby rzucic tibie musi "spełnic się". [...] Wedlug mnie poprostu musicie spelnic swoje tibijskie marzenia, czy to wbic 100, 150, 200 lvl, czy rzadzic serwerem, czy przezyc jakas fajna wojne, czy poprostu miec zajebistego chara to juz zalezy od waszych pragnien ;p Wydaje mi sie ze jak osiagniecie bardzo duzo to poprostu nie bedziecie widziec sensu dalej spedzac X godzin dziennie przy tym.
Uuu... ale przemówienie
1. Ja tam nie mam zamiaru odchodzić z Tibii, a nawet jeśli przestanę w nią grać, to i tak pewnie potem do niej wrócę.
2. Moje tibijskie marzenia to: rządzenie serverem osiągnięcie najwyższego levela w całej Tibii, mieć jakiegoś de best VIPa, a nie jakiegoś tłumoka co mi ukradł loot Chcę także przeżyć jakiś napad na miasto, kiedyś już byłam na ataku orców na Thais, ale to było dawno, dawno temu... Wspominam te czasy, kiedy mówiłam ludziom w depo (po prostu z nudów): WSZYSCY NA DÓŁ, BO BĘDZIE POTOP!!! albo: NAJAZD ORSHABAAL!!! WSZYSCY DO DEPO!!!

Pozdrawiam.
Rumianek jest offline