Cytuj:
Oryginalnie napisane przez .Matrik.
Jakbym chciał, powiedzmy, składając podręcznik do RPG, ustawić w Wordzie (2k) tło strony (ale żeby całą pokrywało), to da się to zrobić? Jeśli tak, to jak? I jakie ma wymiary strona, jeśli trzeba ustawiać tam gdzieś plik o równym wymiarze?
|
Aby ustawić tło strony w Wordzie wejdź w: Format > Tło i wybierz sobie kolorek. Prawdę mówiąc drugiego pytania nie zrozumiałem. Jeśli chodzi ci o zmianę np. długości marginesów czy też układ strony to wejdź w Plik > Ustawienia strony.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wagier
jak chce sie zalogowac to mi wyskakuje: ,,Cannot connect from server plx pomocy!!! 
|
To chyba jest związane z tymi atakami na serwery cipsoftu, też miałem ten problem. Atm. jednak mogę wbić i cieszyć się grą. Pozostaje ci czekać.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gogar
Czasem jak zostawiam komputer na noc, żeby się ssało, raz na jakiś czas zastaję go zresetowanego (Od mniej więcej 1-2 miesięcy, teraz rzadziej). Czym może być to spowodowane? Dodam też, że raz na jakiś czas włącza mi się proces mixer. e x e i im więcej czasu jest włączony, tym więcej pamięci zżera. Co to jest?
|
A google zapytać to nie łaska?
http://www.auditmypc.com/process/mixer.asp
20 sekund szukania. Co do resetów kompa, to jak znam życie problemy z temperaturą. Podaj swoją konfigurację kompa (procesor, płyta, ram, dysk, graf), aby wykluczyć możliwość wirusa logi z hijackthis i zalecałbym przeczyścić z kurzu wszystkie podzespoły.