Zobacz pojedynczy post
stary 27-10-2007, 15:02   #20
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ripper Pokaż post
Jak ktoś chce, to niech ćpa. Co wam do tego?
Mi nic do tego, ale nie chcę by po osiedlu latał mi gościu z gnatem/nożem na bani po amfie... -.-"
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez spider-bialystok Pokaż post
I tak powinno sie zalegalizowac wszystkie narkotyki, bo kto chce je brac i tak bierze. Poza tym alkohol jest legalny, a dziala podobnie jak narkotyki i tak samo potrafi uzalezniac.
Tia, a wiesz co to przyzwyczajenia kulturowe? Alkochol i tytoń są OK ponieważ towarzyszą człowiekowi od zarania dziejów, z drugami już inna sprawa... w starożytnym Egipcie/Rzymie/Grecji nikt nie wciągał kreski... -.-"
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rupert Pokaż post
Co to THC jest ono mniej szkodliwe od fajek i pieprzenie że każdy kto zapali jointa skończy na heroinie/amfetaminie jest tak samo trafne jak to, że każdy co wypije piwo skończy pod sklepem z jabolem w ręce.
To prawda, jeden raz =/= uzależnienia, ale to sprawa każdego człowieka z osobna, a co do szkodliwości, to błagam, podając takie niusy proszę o wyniki jakiś badań, ok?...

Ja nie jestem za legalizacją drugów, kiedyś miałem taki okres ale to przechodzi lepiej nie pchac się w to gówno...

@down: czyste THC, ale paląc trawkę nie jara się samego THC ale również całą zieleninkę na około...

Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 27-10-2007 o 15:09.
Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem