Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maggic
|
Ile miał wtedy lat ? 17 ? Teraz jest starszy i zachowuje się jak profesjonalista, a nie gówniarz. Zresztą, sam z siebie by czegoś takiego nie zrobił, Ballack pewnie go jakoś sprowokował. A nawet jeśli nie, to Wenger go utemperował i widzimy jak zachowuje się dziś.
Cytuj:
Nie osmieszaj sie,Pirlo w kazdym meczu jest tym ktory zagrywa kluczowe podanie po ktorym pada bramka.A jak Cesc strzela to widzialem gdy z 5 metrow przestrzelil 5 metrow nad bramka...Moze to wyszczgolnilem zbytnio bo strzela duzo bramek ale rola rozgrywajacego jest umozliwienie zdobycia bramki a Pirlo to role spelnia najlepiej.Nie udowodnie ci tego w zaden sposob bo ty nie ogladasz meczy z udzialem obu zawodnikow,a mi sie to zdarza...pozatym jak ktos wspomnial ciebie sie nie da przekonac.
|
No tak, Pirlo rzondzi, a Fabregas nie zaliczył żadnej asysty w tym sezonie
Yoh
@Edit:
Cytuj:
Chelsea 2-0 Man.City
Michael Essien 16'
Didier Drogba 30'
Tak śmieszny klubik ogrywa 3 drużynę w tabeli
|
Nie oszukujmy się - to, że Man City jest 3 w tabeli nie oznacza, że jest super mocnym zespołem, więc daruj sobie takie teksty.
@Down:
Porównując to co ci panowie sobą aktualnie prezentują - dla mnie Cesc jest lepszy. Jeśli dla ciebie Pirlo to lepszy zawodnik - ok, twoje zdanie, masz do niego prawo.