Zobacz pojedynczy post
stary 28-10-2007, 10:36   #85
Gadziu
Użytkownik Forum

Gadziu's Avatar

Data dołączenia: 16 04 2004
Lokacja: Nigdzie indziej

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Nie wiem ile ty palisz (w co watpie ];->)
jestem pozerem :<
Cytuj:
ale osoby ktore robia to on ponad 3-4 lat codziennie zawsze wspominaja o uzaleznieniu fizycznym.
taa? i co sie z nimi niby takiego dzieje ze nazywaja to uzaleznieniem fizycznym?
Cytuj:
Podciąganie pod narkotyk każdego środka środka psychoaktywnego dla mnie jest bezsensowne...
wiec w takim razie np w holandii narkotyki wcale nie sa legalne prawda?
Cytuj:
"normalna" część forum jest przeciw, bo chce uniknąć najaranych "Gadziów" na osiedlu
uwierz mi, ze lepiej by bylo miec na osiedlu najaranego gadzia, niz napierdolonych woda niepelnoletnich dresiarzy (zreszta zgrzybionych np tez nie)
Cytuj:
to jest pewne, że Gadziu, jako "ćpun" będzie za legalizacją dragów, powód dość oczywisty, by łatwiej się w nie zaopatrzyć
nie do konca tak jest, o ile jestem za legalizacja marihuany (i praktycznie tylko niej) o tyle wolalbym zeby np alkohol byl nielegalny. problem zaopatrzeniowy to mit, jako czlowiek zainteresowany praktycznie tylko psychodelikami wiem, ze wiekszosc takich rzeczy jest legalna i mozna spokojnie nabyc ktoras z nich w jednym z wielu internetowych smartshopow. albo po prostu wyjsc do lasu posiadajac odrobine wiedzy