Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus
to ja sie wypowiem co ja myślę żeby zrobili
1. jakieś nowe podziemia ogromne lochy gdzieś pod ankrahmun
2. mogliby zrobić jakaś mała jaskinia pod POH z jakimiś slimami , dosłownie z 5 slimow
5. nowa różdżki od 50 levelu i od 100
ta od 50 bierze 18 many a sieka po 70-90
ta od 100 bierze 25 many a wali po 100-130
6.palek z 2 nowe bolty i 1 arrow
knight tu może zwiększona ilość staminy bo jednak knight jest taki napakowany i ma więcej sil niż inni
8. zrobiony quest na magic long sword
9 . specjalizacje
od jakiegoś levelu można by se zrobić za symboliczne 10 k specjalizacje oczywiście tylko dla pacc
np. przykład
Sorcer
na levelu 50+ może wybrać
Necromanta or Mag Żywiołów
jak wybierze nekromantę to jego uderzenia z sd i morta powiększają sie , zaś uderzenia z gfb , hmm itp zmniejszają sie i na odwrót
dla każdej profesji wymyślić można z 10 specjalizacji np. co 25 leżeli
żeby dla levela 150 gra miała sens , bo teraz gra kończy sie na levelu 120 bo dalej nie ma sie celów , questow , ani niczego do czego by sie donzylo
to narazie na tyle , oceniać co wam sie podoba a co nie 
|
ad:
1. To co opisales to sa tomby, a na poziomach -3 i tak nie expia bo sa tam za ciezkie potwory na "expienie"
2. Po co, zeby ludzie trenowali na facc? O to chodzi zeby trenowac majac pacc, bo wtedy Cipsoft wiecej zarabia.
5. Hity ktore podales nie sa dobre. 100 lvl i hit za 130? Cosik malo, biorac pod uwage ze woi bije do 70 na 33 lvlu.
6. To moze w ogole skasowac stamine? >.> Za malo to botterow po zolwiach lazi? Co do ammunicji: za malo dostales w ostatnim upie?
8. Bron ta od zawsze byla legenda i niech tak zostanie. Nawet jakby 1000 misji bylo i tak po 3 miesiacach 10k ludzi by go mialo
9. O to mi sie podoba, chociaz tak prawde mowiac to profesje masz w lineage'u, a to jest tibia