Zobacz pojedynczy post
stary 28-10-2007, 15:48   #105
ArtiPl
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 07 2007
Lokacja: Bielsko-Biała

Stan: Na Emeryturze
Imię: Deros
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 114
Skille: 27
Poziom mag.: 70
ArtiPl ma numer GG 8942083 ArtiPl ma login Tlenu immons@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus Pokaż post
to ja sie wypowiem co ja myślę żeby zrobili

1. jakieś nowe podziemia ogromne lochy gdzieś pod ankrahmun

2. mogliby zrobić jakaś mała jaskinia pod POH z jakimiś slimami , dosłownie z 5 slimow

5. nowa różdżki od 50 levelu i od 100
ta od 50 bierze 18 many a sieka po 70-90
ta od 100 bierze 25 many a wali po 100-130

6.palek z 2 nowe bolty i 1 arrow
knight tu może zwiększona ilość staminy bo jednak knight jest taki napakowany i ma więcej sil niż inni

8. zrobiony quest na magic long sword

9 . specjalizacje

od jakiegoś levelu można by se zrobić za symboliczne 10 k specjalizacje oczywiście tylko dla pacc

np. przykład

Sorcer
na levelu 50+ może wybrać

Necromanta or Mag Żywiołów

jak wybierze nekromantę to jego uderzenia z sd i morta powiększają sie , zaś uderzenia z gfb , hmm itp zmniejszają sie i na odwrót

dla każdej profesji wymyślić można z 10 specjalizacji np. co 25 leżeli

żeby dla levela 150 gra miała sens , bo teraz gra kończy sie na levelu 120 bo dalej nie ma sie celów , questow , ani niczego do czego by sie donzylo

to narazie na tyle , oceniać co wam sie podoba a co nie
ad:

1. To co opisales to sa tomby, a na poziomach -3 i tak nie expia bo sa tam za ciezkie potwory na "expienie"

2. Po co, zeby ludzie trenowali na facc? O to chodzi zeby trenowac majac pacc, bo wtedy Cipsoft wiecej zarabia.

5. Hity ktore podales nie sa dobre. 100 lvl i hit za 130? Cosik malo, biorac pod uwage ze woi bije do 70 na 33 lvlu.

6. To moze w ogole skasowac stamine? >.> Za malo to botterow po zolwiach lazi? Co do ammunicji: za malo dostales w ostatnim upie?

8. Bron ta od zawsze byla legenda i niech tak zostanie. Nawet jakby 1000 misji bylo i tak po 3 miesiacach 10k ludzi by go mialo

9. O to mi sie podoba, chociaz tak prawde mowiac to profesje masz w lineage'u, a to jest tibia