Cytuj:
Oryginalnie napisane przez yazid
mozecie go krytykowac,ale to czego dokonal wcale nie jest takie proste podziwiam go za to a to ze nei atakowal i padly 3 osoby to nie jego problem kazdy dba o swoj tylek pozatym pokaal an koniec ze jest bardzo dobrym kolega dajac koldze uhy wiec nie rozuemie was najpeirw wbijcie level a potem idzcie na anni zobaczycie jak to fjanie dostawac hity od5 demonow  powiem jedno GZ KOLES 
|
żal mi ciebie... Tak się składa, że annihilator to quest, w którym liczy się cały team a nie "każdy dba o siebie". Gdyby nie reszta teamu on też by padł bo comba od 3 demów na wprost by nie przeżył. Ja jakbym miał takiego idiote jak on w teamie i padłbym przez niego ostro bym się w*****ł... I żeby rozwiać wszystkie wątpliwości miałem wyższy lvl od niego i zrobiłem annihilatora więc wiem jak to fajnie dostawać hity od 6* demonów. Nie zmienia to faktu że nadal nie rozumiem czemu reszta palków strzelała z p boltów a nie z assa starów...
A tak wogóle kto powiedział, że annihilator solo jest niemożliwy do zrobienia. Teraz po update jest to prostsze niż kiedykolwiek w szczególności dla pala