Zobacz pojedynczy post
stary 28-10-2007, 17:48   #320
Xue
Użytkownik Forum

Xue's Avatar

Data dołączenia: 15 10 2007
Lokacja: Stravengard

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: Atari Crew
Świat: Pythera
Poziom: 40
Skille: 72/71
Poziom mag.: 5
Xue ma numer GG 74633365
Domyślny A kysz mi stąd bluzgawcze....

A ty @Inferno~ idź się lepiej utop to więcej pożytku zrobisz szczerze mówiąć - jednego debila mniej xD

My nie narzekamy jak małe dziecko, że lizak jest brudny bo spadł na brudną ziemię. Tylko chodzi nam o to, że kiedyś Tibia to nie była jakby gra, tylko miejce spotkań kumpli. Od kiedy weszły hot keye każdy jest noobqiem praktycznie ( ja też jak ich używam ). To nie jest ułatwienie nawet, tylko uprzykrzenie życia tym którzy uwielbiają wbić się na Tibie by sobie pogadać, pośmiać się.
Nie chce tu nikogo obrazac ani ponizac, ale wez pomysl, wspomnij dawna Tibie 7.5, kiedy to nikt praktycznie nie expił, nie ruszał się z miasta, respy były puste, więc można było od czasu do czasu wbić level i nic wiecej nie robic. To nie bylo nudne zycie wlasnie - wrecz przeciwnie, Bez zadnych obaw ze zaraz zgraja noobskich pk przypadkowo przebiegnie koło mnie i mnie kroopnie za pomocą F4, F5 i F6. Nie musiałeś martwić się o soule itp. A ilez czau poswieciles na lowienie rybek, robieniu runek, testowaniu ich bez najmniejszego zawachaniu ( czy aby na tym nie strace ) na koledze, ktorego potem leczylismy. Uhania dla zwały rokujących się graczy hehe, albo podajże potworów xD I to tych noobskich, typu Orc Spearman ;p

Kto jest za tym, że Old Tibia jest The Best niech pod swoją wiadomością da mój nick z wielkich liter i doda swój.

Dziękuję
Nie oglądaj się za siebie,
bo to co pomagało
Ci - zniszczy Cię"" - Dark Xzibit, Pythera, 2004 r.

Xue jest offline   Odpowiedz z Cytatem