Witam. Postanowiłem założyć temat o moim początkującym Paladynie na Neranie. Postać nie jest nowa jednak po skończeniu się płatnego konta dalsza gra druidem mijała się z celem, więc zacząłem rozwijać paladyna.
Temat będę regularnie odświeżał zdjęciami, no to zaczynajmy
Postanowiłem pozwiedzać trochę Tibijski świat, a jako pierwsze miejsce do zwiedzenia wybrałem Foldę. Podczas eksplorowania zakamarków tej lodowej wyspy i ubijania hordy potworów mój poziom doświadczenia znacznie wzrósł, czego efektem był:
Niedługo po tym wydarzeniu zdobyłem kolejny poziom doświadczenia:
Doszedłem do wniosku, że Folda na pewno skrywa wiele tajemnic, więc postanowiłem wrócić tam następnego dnia.
Rezultaty mojej pierwszej wyprawy na ową Lodową Wyspę były zaskakująco dobre :
Następnego dnia, po zgłębieniu się w w ciemne zakamarki spotkałem tego oto nieszczęśnika:
Przeglądając księgi i rękopisy dzielnych odkrywców(czyt, Internet) natrafiłem na skarb strzeżony przez grupę Minotaurów i ich wodza Maga. Walka była ciężka i okupiona wieloma ranami, tak z mojej strony jak i ze strony przeciwników. Ostatecznie pokonałem potwory i zdobyłem skarb
Okazało się, że klucz który zawarty był w torbie znalezionej w skrzyni otwiera drzwi do komnaty z niezwykle cennymi perłami. Po pokonaniu niezliczonej liczby Minotaurów dotarłem do celu mojej podróży. Jednak aby wejść w ich posiadanie musiałem po raz kolejny zmierzyć się z liderem Minotaurów i jego wojownikami. Walka nie trwała długo, odniosłem kilka groźniejszych ran jednak szczęście po raz kolejny uśmiechnęło sie do mnie.
Wystarczyło już tylko otworzyć drzwi i zgarnąć nagrody:
Taki jest końcowy efekt przygód na Lodowych Wyspach:
Następne zdjęcia ukażą się niebawem.
Do zobaczenia.