Zobacz pojedynczy post
stary 28-10-2007, 23:40   #925
Cors Ent
Użytkownik Forum

Cors Ent's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Azura
Poziom: 111
Cors Ent ma numer GG 2525795
Domyślny

@Freddd - Ty grasz na Mico~?

wiec moje zdanie o Tobie i Tobie podobnym + dla gosci z Wanted krorzy sie o świetoszkowatość na forum bija

- dla mnie - jesli ktos na lvlu 100+ daje sie zabic noob charom to albo jest niepelno-sprytny i na prawde pk team powinien dostac bure za znecanie sie nad retardem albo kupił chara i zasluguje na bana + kasacje konta. (powinien sie wiec cieszyc ze to tylko gracze ktorzy cos o tej grze wiedza go karaja a nie GM master)
takie jest moje zdanie - nie wazne czy to nooby puni, czy nooby wanted zabijaja druga strone czy neutrali - pasc 100+ od 20 lvli to jest dla mnie po prostu nie halo i zal.

@SPRAWA BOTÓW
Zainteresowani wewnatrz Wanted wiedza jak wyglada sprawa
Zainteresowani wewnatrz Puni i Dow wiedza jak wyglada sprawa
Obserwatorzy z Puni, DoF i Wanted tez wiedza bo widza jak u strony przeciwnej
wiec po co wiec licytowac sie na forum? (ja nie, ty tak, ja nie, ty tak, ty tak, ja nie) - ludzie dajcie temu pokoj i zacznijmy jakas konstruktywna debate.

@WAR
ano Puni jak zreszta widac co tajemnica nie jest - przezywa kryzys po ostatnich porazkach.
kierowany jednak wielo-wojnowym doswiadczeniem nie sadzilbym ze to juz ich koniec - chwilowo trzeba troche odetchnac, zebrac nowe pomysly, nabrac znow checi, ogarnac pare spraw i wrocic w jakiejs fajnej akcji i znow jakies bitweki potworzyc.

One of the founders and ex-member of Defenders of Fangorn.
"the swedish one" Warrior of DödsMetal and Vision.

rl boyfriend of Floaterka
Cors Ent jest offline   Odpowiedz z Cytatem