Zobacz pojedynczy post
stary 28-10-2007, 23:43   #318
Pavvulonik
Użytkownik Forum

Pavvulonik's Avatar

Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Wilkasy

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: nje wjem
Świat: AZURA
Poziom: hmm
Skille: bylo 98
Domyślny

@Vacek
Te servy to muszą najpierw wyjśc żeby na nich grac .Ostatnio słyszałem ze na zimowym up date maja przywrucic chociaż czesc sily dla sorka i druida ciekawe jak to wypadnie.Ja teraz gram palkiem i pomimo tego ze gdzie nie pójdę to sie zwraca nudno mi jest teraz gra mało druidow i sorkow mysle ze jak przywrócą im chociaż cześc poprzedniej sily to znowu będzie normalnie ^^.Te wszystkie up daty ida w strone uspokojnia tibi cipy tylko poprawili sile knighta który przed up date nie mógł sam zabic małego lvla a osłabili sorka który mógł solowac praktycznie każdego.Dla palkow tez sie oberwalo expic to sobie mogą zajebiście no ale jak sie miało 200 lvl i waliło sie po 400 z sd i 150 + z p bolta to wychodziło więcej niż teraz i taki 80 mag leżal a.Druid to w ogóle najmocniej oberwał przed up date to chociaż mógl z sd mocno uderzyc i leczyc siebie i innych a teraz to nie dosc ze nie ma ofensywnego czaru to jeszcze z sd marnie zostalo im tylko leczenie :/.Sory ze nie na temat ale nudno tu .