Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nattii
Wiecie, to się może wydaje zabawne ale wyobraźcie sobie że to ktoryś z was traci tak postać... Po pierwsze to nie byłoby miłe wcale, nie uważacie? ;x a po drugie to mimo wszystko byłoby waszą prywatna sprawą więc właściwie po co rozpisywać się o tym na forum?
btw, ja na miejscu Sylwka zrookowałabym postać...
|
Wiesz, to jest zabawne z tego powodu ze on ma to konto przez 1 miesiac (?), gdy ja mam swoje konto ponad 4 lata i mialem hacka tylko raz, poniewaz "kolega" dal mi hack link z filmikiem (tak wiem, bylem noobem, ze w to wszedlem, ale naprawde zalezalo mi na zobaczeniu Faraona xD). Kolejnym argumentem jest to, ze to bylo pewne, ze straci przynajmniej rzeczy z postaci. Stracenie konta jest praktycznie nie mozliwe, gdy nie wchodzisz na jakies dziwne strony, nie dajesz informacji do swojego konta osobom trzecim. Moze dziwne, ze to wychodzi z ust czlowieka, ktory uzyczyl swojego konta do roznych celow dla okolo 20 osob, no ale takie jest zycie. Ciesze sie tylko, ze wydalem na ta gre cos okolo 5 zl (to chyba na knight legsy) majac 13x premium acc na wlasnym koncie + kilka na innych.
Jak to dedal nazwal "blame on".