Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Szatan-zg
Według mnie to "pomaganie" PACC to głupota. Jasne że muszą sobie troche zarobić, ale premiowani mają za dużo fajnych żeczy: najlepsze czary, obszary tylko dla nich, możliwość wejśca na serv jak jest pełny (to rozumiem), domy, a nawet własny server! W sumie tyle smaczków (domy) a ja nie moge ich mieć, BUUUU!
|
pomysl sobie ze tibia jest jedyna sensowna gra online w ktora mozna grac za darmo! sam tylko dlatego zaczalem grac

co do pacc -cipowie musza na czyms zarabia

i pomysl sobie - kupujesz pacc za 80 zl na 3 miechy i jedynym przywilejem ma byc wchodzenie na serwer kiedy chcesz? kto by to kupil?( wyjatki by pewnie byly

)
Poza tym: tez myslalem ze maja za dobrze,dlaczego ja tak nie moge ... okazalo sie ze moge! zaczalem sie dowiadywac wstepnie jak moge kupic pacc i wlasnie dzis (po 3 dniach) dokonalem zakupu ( za jakas godzinke [jak nie teraz] bedzie uaktywniony ). Pomysl sobie czy nie warto zaoszczedzic tych 80 zlotych na kilkunastu paczkach kilku butelkach coli czy czasopismie komputerowym? Sposob platnosci- jak nie masz karty kredytowej to przeslij poczta, zwykla koperta! mozliwosci jest naprawde sporo, trzeba tylko naprawde chciec i zadac sobie troche wysilku ,by dowiedziec sie oszczegoly