Zobacz pojedynczy post
stary 29-10-2007, 02:04   #137
MR_DAVID
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 02 2007

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Premia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez cytsiu16 Pokaż post
Na początku jak zaczynalem grac w tibie to mialem male problemy z rodzicami ale teraz też tata podchwycił i jest wszystko OK mama czasem przyjdzie zapyta "a co to jest?" albo "co ty robisz z tymm..." popyta sie pogada i nic nie muwi żebym szedł się pouczyć. ale jak zadługo siedze to już się troche mamie nie podoba i muwi idź sie poucz moze troche. Ale raczej tata częściej mi muwi żebym szedł się pouczyć bo teraz On chce grać. Ale tak właśnie jak wszyscy muwią to całe akceptowanie tibi przez rodziców opiera się głównie na ocenach Ja na szczeście mam dobre
Po twojej ortografii tego nie widać. Z resztą generalny poziom ortograficzny tego forum jest bardzo niski i imo modki powinny karac za kaleczenie języka Polskiego. Bo jak widze takie posty jak ten albo ten Raveriu czy jak mu tam, to mi sie puls podwyższa normalnie. Zamiast grać w Tibie naprawde idzcie sie pouczyć i nie obchodzi mnie że macie dyslekcje, dysortografie czy jakieś inne dysmózgowie. Jak masz problem to jest Mozilla ze słownikiem i juz problem znika.
MR_DAVID jest offline   Odpowiedz z Cytatem