Zobacz pojedynczy post
stary 29-10-2007, 11:55   #301
Dreamerrr
Guest

LOL xD

Ja to miałem ubaw Pewnego razu stoję sobie w depo i porządkuje itemki a tu jakis newbie łazi po depo i krzyczy "Jak kupic "magie"" A że akurat miałem spell book to mówie żeby podszedł do depo z drugiej strony. To mówi to masz te "magie" Ja wyciągam speelbok na swoje depo i mówie mam, ale to jest super "magia xD" Tam masz wszystkie czary i wszystko zabijesz to on mówi "buy" ja mówie jakie masz eq i kase to on mówi : 1,5cc,crown helmet,dsm,crown legsy,vamp shield i mówi tylko to mam to ja mówie że to zamało to ku mojemu zdziwieniu kolo wykłada SCA !!!!!!! JAK TO ZOBACZYłEM odrazu daje trade on all w bp ja daje mu spell bok po trade mówie :

Ja[xx] : No masz fuksa bo to jest jedyny egzemplarz sprzedałem ci go itak za tanio ale już spoko

n00b z eq : [nie pamietam ale mały] ej a te itansy co ci dalem to byly dobre ??

Ja : Niee ale sprzedałem ci z "dobrego" serca

n00b : Dobra dzieki wielkie ;*

Ja : No spoxik, narazie i życze udanych huntow na "orshach" z tą "MAGIĄ"

Jeśli nie wieżycie nie piszcie "n00b z ciebie" albo cos tego stylu nie wieżysz niewierny Tomaszu - NIE PISZ ...

Troche mi mimo wszystko go żal ale taka jest Tibia nie raz uczciwa (farciarska jak MPA z demca ci pójdzie) a raz niesprawiedliwa i wręcz okrutna tak jak w tym przypadku ;/

No ale trudno xD Thx for "itans"

Ostatnio edytowany przez Dreamerrr - 29-10-2007 o 11:57.
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.