Zobacz pojedynczy post
stary 29-10-2007, 19:44   #19
grucha123
Użytkownik Forum

grucha123's Avatar

Data dołączenia: 12 10 2007
Lokacja: Polska

Stan: Na Emeryturze
Imię: ****
Profesja: Elder Druid
Gildia: BB
Świat: Danubia
Poziom: 119
Poziom mag.: 67
Domyślny

@up
Masz racje co do czasów teraźniejszych. Povi miala pierwsze d-legi w tibi lecz niestety nie zlootowane tylko zdobyte przez pewnego buga. Kiedyś slyszalem tez opowiesc ze Vetebina znala miejsce w ktorym byl fire filed. Ów miejscem bylo miejsce do ropniecia sie na wyższy poziom.Trzeba bylo na niego rzucic destroy fielda a potem ropnac sie na gore i ropac tak jakby loot baga lecz tego loota baga wcale nie bylo w ten sposób ropala ona jakis item mogla to robic raz na jakis czas. Ale czy ropnela jakis rar??? Tego nie wiem. Ta historia nie zostala sprawdzona w 100% wiec komentarze typu fake zostawcie dla siebie. Sam nie wiem czy to prawda czy też fałsz. Tak wiec opisuje to jako opowiesc bo nie widzialem tego na wlasnym monitorze ;D

@topic
Wywiadzik krótki lecz fajny. Miło sie czyta ;D.
A co do raru to jestem pewien ze to Demon Legi bo wlasnie na danubi przez hacka zostaly skradzione, a o niczym innym hacknietym i wartosciowym itemie na danubi nie slyszalem.