Zobacz pojedynczy post
stary 30-10-2007, 16:22   #196
Dawergo
Użytkownik Forum

Dawergo's Avatar

Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez gess_akar Pokaż post
Witam,
Podoba mi sie ten pomysł z polska gildia, ale moim zdaniem kilka rzeczy jest głupich. Od razu zacznę od tego ze nie czytałem całego tematu (tak na prawede to nie czytałem nawet 1 strony, opiera sie tylko na tym co usłyszałem od kolegów na temat tej sprawy) wiec jeśli o czymś już była mowa itp to nie srajcie sie od razu ze powtarzam praz X...
Wiec tak
- Pomysł z tym żeby osoby grające najdłużej na tym świecie były vice liderami jest durny np Co mnie obchodzi ze jakiś tam Polak grał od samego początku tego świata, jeśli np skończył grę po 2 latach i teraz nagle chce wracać do gry. Liderami powinny zostać osoby które sie na tym znają, którzy sa znani przez polaków i nejlepiej BRow i którzy graja wiedza jaka jest teraz sytuacja na swiecie ...
- Jak już ktoś pisał gildia będzie maila załatwiony respekt u części Brow ale nie u wszystkich. Ja wpadłem na pomysł żeby zamiast robić oddzielna gildie zrobić gildie która będzie częścią Feel The Power tak jak FTP i FTPa. Z praktyki wiem ze respekt u czesci BRow nie zapewni nam nawet w czesci takiego szacunku jakim ciesza się człakowie FTPa. Dlatego powinniśmy albo stworzyć gildie podległa FTP np Polish FTP (ale na to raczej Browie sie nie zgodza) albo przynajmiej stworzyc range np Feel the power academy members i tam umieszczac tylko ludzi nalezacych do FTPa ;p Wiem ze moze to trochę bez sensu ale kazdy kto byl lub jest w FTPa wie jak bardzo rożni sie stosunek Hlvlowych BRow do ludzi z FTPa w stosunku do ludzi z innych gildi (od kiedy jestem w FTPa tylko raz zdarzylo mi sie ze Hlvlowy br zaatakowal mnie na skullu i to w dodatku mial powody później za cały ten atak zostałem przeproszony ).
Niestety nie mam juz czasu skończyć tego posta, postaram sie napisac jeszcze cos wieczorem
Pozdrawiam i sry za błędy

nie żebym coś miał do ciebie ale nie wejdę do gildi która nazwie sie "polish ftp" i podejrzewam ze nie ja jeden

Co do old graczy jako vicków, i do tego ze tylko aktywni gracze moga nimi być, grając na tym servie tyle czasu co ja grałem i tyle ile wojen widziałem doskonale wiem jaka jest tu sytuacja i podejrzewam ze inni nieaktywni gracze tez wiedza wiec niby czemu nie moga oni byc vickami? Poza tym żadne z podanych kandydatów nie jest nieaktywny.

Mają być lubiani przez br? Masz namyśli kogoś kto na ten szacunek zasłużył czy asslickera?

@destro
no to zakladaj

http://www.cda.pl/gry-online/g/f_toya2.htm

http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja1.swf

Ostatnio edytowany przez Dawergo - 30-10-2007 o 16:23.
Dawergo jest offline