Zobacz pojedynczy post
stary 30-10-2007, 19:10   #1
De'monix
Użytkownik forum

De'monix's Avatar

Data dołączenia: 07 08 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Walderius
Profesja: Royal Paladin
Świat: Calmera
Poziom: 11
Skille: 50/38
Poziom mag.: 4
Domyślny Wywiad z Kafumem [51 EK] z Danubii

Postanowiłem zrobić wywiad z jedną z najciekawszych osób, która nie ma wysokiego lvl'a, a ma wielkie szanowanie na serverze Danubia.

Ja - Jak masz na imię, ile lat i czym się zajmujesz?

Kafum - Mam na imię Mateusz, mam 17 lat, obecnie uczęszczam do Technikum, gram w piłkę nożną i gram w gry MMORPG

Ja - Czy Kafum to twoja pierwsza postać?

Kafum - Nie. Wcześniej grałem na serverze Calmera, miałem tam 61 EK, a pierwszą moją postacią był Rapley czy jakoś tak na serverze Elysia.

Ja - Co skłoniło Cię do gry w Tibię i jak długo już grasz?

Kafum - Kumple, jeden z nich powiedział mi, że jest taka gra i jeśli chce to mogę z nim grać i tak jakoś wyszło, że gram już od roku 2004 czyli 4 lata prawie

Ja - Jak to się stało, że znalazłeś się na Danubii i skąd takie duże poszanowanie?

Kafum - moi kumple z rl'a zaczęli tutaj grac, więc gram z nimi. Co do poszanowania, nie uważam, żebym był jakimś genialnym graczem, jeśli wejdziesz na Tibia.com zobaczysz, że też ginę jak każdy. Poszanowanie wynika może z tego faktu, że nie lubię gdy ktoś mi narzuca warunki, a tak było w przypadku paru osób z tego servera, którym się postawiłem, choć mam od nich o 100+ mniejszy poziom.

Ja - Wracając do twojej ostatniej śmierci. Padłeś od 16 Maga jak to się stało?

Kafum - trenowałem na ghostland, przybiegły 4 osoby i zaczęli mnie bić, jako, że z GL można wyjść tylko w jednym miejscu chciałem tamtędy ucieć, ale niestety rzucili oni firebomb na dziurę i nie mogłem ucieć. Przy treningu miałem tylko 1 bp uh przy sobie i nie dałem rady, niestety.

Ja - Straciłeś 2 poziomy, pewnie troszkę skilli, a coś z eq?

Kafum - Szczerze mówiąc mało mnie przejął poziom, z eq straciłem golden armora, crusadera i meduske, ale nie to mnie martwi. Straciłem niestety 2 skille, których nie chce mi się nadrabiać.

Ja - Jakie jest twoje zdanie na temat wojny, która się toczy pomiędzy Nazgulem i Baad Boyss?

Kafum - miałem swój mały epizod w tej wojnie, ale teraz postanowiłem się odłączyć od tego

Ja - Czy masz zamiar znów powrócić na Danubię? Doszły mnie słuchy, że rezygnujesz z gry? Czy to z powodu śmierci?

Kafum - mam zamiar powrócić, ale nie teraz. Mam duże laggi i nie mam PACC co bardzo mi przeszkadza. Śmierć nie działa na mnie negatywnie, wręcz przeciwnie popycha ona mnie do tego, żeby być lepszym, żeby następnym razem móc wyjść z opresji.

Ja - Co powiedz na szybkie pytania?

Kafum - Zaczynajmy

Ja
- Mateusz Dragon Wielki?

Kafum - Rozpłakany dzieciak

Ja - Sorcerer?

Kafum - zabójcza maszyna

Ja - Palladyn?

Kafum - Bardzo dobra profesja

Ja - Rycerz?

Kafum - Blocker

Ja - Najlepszy potwór do expienia?

Kafum - Froty i Dle

Ja - Druid?

Kafum - UH- Maker

Ja - Twój idol?

Kafum - Nie mam idola, ale uważam, że Seromontis to najlepszy gracz jak narazie

Ja - Dziękuje za wywiad. Papa

Kafum - Dzięki, papa

__________________________________________________ ______

I co powiecie?
Ciekawa osoba, prawda?

Ostatnio edytowany przez De'monix - 30-10-2007 o 19:14.
De'monix jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.