Zobacz pojedynczy post
stary 30-10-2007, 19:43   #118
Abbath
Zbanowany

Data dołączenia: 08 10 2007

Domyślny

Tak jak już ktoś chyba pisał to skręt skrętowi nie równy Porządne holenderskie blanciwa mają przeważnie dużo (nie będę podawał konkretnej liczby bo nie jestem pewny) procent THC i tym faktycznie można się upalić. A takie zioło załatwiane od kolegi kolegi, który ma kolegę, którego kuzyn ma doniczkę z ziołem i sprzedaje to co mu się uda wyhodować(mniej więcej na takiej zasadzie załatwia się zioło u mnie, w małym mieście, chyba że ma się dużo kasy na coś lepszego, a kasy się z reguły nie ma ), posiada moc 1%-2% tehace i jest mieszane z tytoniem, w nie wiem jakim, ale na pewno niekorzystnym dla nabywcy stosunku. Takim czymś na prawdę trudno się porządnie zjarać.

Poza tym to nie mam nic przeciwko zapaleniu od czasu do czasu na imprezie, ale legalizacji jestem przeciwny. Czemu? Otóż moim zdaniem otworzy to bramkę do cięższych dragów, bo skoro marycha jest legalna to już nie ten fun i trzeba będzie spróbować czegoś "lepszego". Nie mówię, że stałoby się tak zaraz i że pomyślałaby tak dzisiejsza młodzież, tylko pokolenie urodzone już w kraju, w którym marihuana jest legalna.

Ostatnio edytowany przez Abbath - 30-10-2007 o 19:45.
Abbath jest offline   Odpowiedz z Cytatem