Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Reloop
Wszedzie są ćpuny, a Ty niczego nigdy nie próbowaleś?
|
Co innego próbować i raz na jakiś czas przypalić dla relaksu, a co innego pożyczać od kogo popadnie bo nie ma kasy na narkotyki.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ise~
Ja też lubię zapalić skręta czasem i co ? Bierzesz mnie czy innych takich jak ja za ćpunów ? Mam na to wyjebane szczerze mówiąc. Ty siedzisz całymi dniami jak laps w domu bo z takim ryjem boisz się pokazać komuś a ja idę z kumplami przypalić i mamy przynajmniej coś z życia. Ty w wieku 80 lat uzbierasz na operację plastyczną, żeby przerobić sobie tą swoją paskudną mordę i uznasz, że pora wyjść z cienia i się zabawić, ale będzie już za późno, jedyne co Ci pozostanie to siedzieć dalej w domu i srać pod siebie. A tak swoją drogą, to Ty w życiu ćpuna chyba nie widziałeś, którego organizm jest zupełnie przez narkotyki zdegenerowany. Btw. "Biorą nas za ćpunów - zwykłe oczernianie ! Palimy sobie trawkę i niech tak zostanie, zioło było, jest i będzie jarane !". Wszystko w tym temacie, elo.
Pozdrawiam ...
|
Ale zakozaczyłeś cytując "Hemp Gru" normalnie miażdżysz suta chłopcze ;D Zobaczymy kto będzie srał pod siebie za kilka lat, bo coś mi się zdaje że obudzisz się z ręką w nocniku i nawet sranie pod siebie Ci dużo nie pomoże. Co do operacji plastycznej, to jakoś nie widzi mi się na nią zbierać kasę, nie wstydzę się tego jak wyglądam bo nie ma czego, każdy wygląda tak jak wygląda. Jedni ważą więcej, inni mniej, ale to i tak nie ma znaczenia jak się człowiek natknie na takiego nietolerancyjnego ****a jakim Ty jesteś ;]
I dla Twojej wiadomości: nie siedzę w domu po 24/7

Są ważniejsze rzeczy jak Studia i znajomi.
Aaaa i jeszcze jedno, zapomniałbym: "ELO" buraku