Zobacz pojedynczy post
stary 30-10-2007, 20:16   #8
Zonta
Użytkownik Forum

Zonta's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2004

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny

Witam
Jestem starym tibijczykiem pamiętającym czasy tibi 7.5, długo nie korzystałem z konta ale mam zamiar aktywnie uczestniczyć w życiu forum tibia.pl gdyż zanim napisałem tego posta długo przyglądałem się tematom.
Dobra uderzymy w sedno. Gra na darmowym koncie jest dosyć optymalna do 30-50 lvl'a , oczywiście jest ona o wiele bardziej uciążliwa niż dla graczy, którzy postanowili opłacić swoje konto po to by ich gra stała sie przyjemnością w podwójnym znaczeniu .
Gracze z darmowym kontem byli dyskryminowani od lat w końcu przyszedł czas kiedy otrzymali nowe expowisko mam na myśli DC wiem, ze to już było dawno ale o ile pamiętam nic na facc nie zostało dodane na tak duża skale. "Bogowie" głównie skupiają swoją uwagę na graczach opłacających swoje konta gdyż to oni dostarczają im sposobności do tworzenia tego wszystkiego. ( kaska = pomysł najprościej mówiąc ) Tak więc myślę, że tego typu tematy nie powinny być już zakładane poraz enty gdyż w każdym pojawiają sie odpowiedzi podobne do mojej, facc naprawdę ma dużo by nasycić sie grą przed kupieniem packa, wbicie tego 30 levela przez kogoś nowego ( jakiś kolejny newb ) jest naprawdę wystarczającym okresem czasu by namyślić sie czy wydać te 90 pln czy nie pozdro
Zonta jest offline