Zobacz pojedynczy post
stary 30-10-2007, 21:08   #667
indii
Użytkownik forum

Data dołączenia: 28 10 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Colo_2006 Pokaż post
dzieks i sorka za moja slepote XD

@indii
Generał Daimos
Hey!

Wstukałam w wyszukiwarkę i przez chwilę byłam pełna euforii, ale potem wyskoczyły mi kadry i czar prysł.... Bo "Generała..." jak się okazało też oglądałam i też uwielbiałam... o rany co te bajki w sobie takiego mają, że ja je tak uwielbiałam i teraz jak patrzę to ten sentyment wraca na nowo...
Się znaczy to niestety nie jest Generał Daimos. Fabuła podobna, różnią się kilkoma szczegółami:
- U mnie ta z obozu złych była bardzo długo zła i zabijała dobrych bez żadnych skrupułów - potem się zakochała i już nie było tak różowo
- Źli nie mieli skrzydeł
- Moja bajka to był film pełnometrażowy
- No i moja ulubienica na końcu umiera utopiona w lawie przesz swojego wodza, władcę, dowódcę czy kim on tam dla niej był
- było trochę więcej robotów, tzn właściwie cała armia złych to były roboty, tylko takie bardziej androidy (wysokości człowieka), ech - właściwie to nie jestem pewna czy to były roboty, czy ludzie w takich skafandrach... już mi się wszystko miesza...
Ale dziękuję za pomoc i za przypomnienie Generała - oglądałam go namiętnie, a mój starszy brat zawsze się ze mnie śmiał
indii jest offline   Odpowiedz z Cytatem