Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nixon_The_Mage
Gdyby CipSoft nie myślał o graczach z Facc, Knight i Pall nie potrafiliby teraz ubić demona. (CipSoft ograniczył obrażenia z run, a lepsze hity z broni dostaliby tylko gracze z Paccem).
|
Demon jest tylko dla PACC.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cloy
Tak, tylko, ze za swiatlo placa raczej nasi rodzice a nie my.
|
To prawda, bo ja akurat matce dorzucam za prąd, lecz wysokie rachunki za prąd nie dziwią waszych rodziców, a być może pozwalają bezkarnie marnować ciężko zarobionych pieniędzy na spędzanie godzin nad grą, w dodatku odkładając sprawy edukacji na bok?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nosferatu_Niedziel
My se możemy "hcieć" ale i tak nie bedzie, wiadomo : P
Płcisz: masz nowe czary, nowe miasta, arene itd 
Niepłacisz: masz yyyyyyy...... Demo?
|
Co wy tak z tym demem. Gdyby to było demo prawdopodobnie miałbyś ograniczony czas na granie w nie lub funkcje były by radykalnie zmniejszone.
-----------------------------------------
Do swojej wypowiedzi dodam:
Z nowych przedmiotów mogą korzystać zarówno FACC jak i PACC, co w wielu grach jest niemożliwe. Dostaliście DC? Dostaliście. Gdybyście dostawali coraz to nowe miejsca to gdzie do diabła, gdzie mieścić tereny dla PACC i po co robić miejsca dla PACC, gdy dostępne są równie dobre expowiska dla FACC. Nie jest prawdą, że na PACC area wszystko jest dostępne. Wręcz przeciwnie... wszystko jest oblegane, a kolejki często są olbrzymie.
-----------------------------------------
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pedziej
Założę się, że nie ma żadnego gracza, który był we wszystkich miejscach jakie oferują konto Facc :S.
Byłeś, na Orc Fortess?:
Nie
Walczyłeś, z Warlokiem na facc?:
nie
Byłeś, w Hell Gate?:
Nie, bo <Niebo to zostaw lotnikom, bo stracą prace>.
Byłeś na Isle of Kings?:
A co to?
To, po co ci nowe miejsca jak jeszcze tyle na facc nie zwiedziłeś?:
A no, bo pacc maja a ja nie!!111111111jedenjedenoneononeonełan...
Mógłbym więcej takich miejscy wymienić ale chyba każdy wie o co mi chodzi  .
|
Stwierdzenie godne nagrody ;]