Zobacz pojedynczy post
stary 31-10-2007, 02:14   #25
Rotherdamie
Użytkownik Forum

Rotherdamie's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 44
Skille: co cie?
Poziom mag.: 38
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rafals from hell Pokaż post
Odniosę się do tego tak... Tibia jest jedną z niewielu gier, która i tak już dużo oferuje dla darmowych kont. Spójrz na Runescape, gdzie np. nic praktycznie nie możesz robić jak nie masz premium. World of Warcraft... kosmiczne ceny za samą grę, brak darmowych kont.

Mówicie o zachęceniu graczy facc do gry poprzez dodawanie masy nowości dla nich. W takim razie było by to zniechęcenie graczy pacc do kupowania kolejnych kont premium, a co za tym idzie do całkowitego upadku gry tego nie przemyśleliście.

Takich tematów jaki ty założyłeś była już masa i nie ma tu już nikt siły was wyklinać, wyzywać, obrażać, itp.

Ale weźcie się zastanówcie co wy piszecie. Jeżeli bulwersuje cię to, że nic wam prawie nie dali to zmień grę. Ja kupuje premium, bo innej gry już sobie nie wyobrażam, a wydanie 90zł raz na 3 miechy to kolejne 90zł zdrowia dla mojej wątroby, gdyż pieniądze te pewnie bym przemelanżował. I proszę nie mówcie mi tu o tym, że niektórych na to nie stać. Większość z was (FACC) gra wiecej niż ja. Skoro nie macie na PACC to jakim sposobem opłacacie rachunki za światło? To najgłubsze tłumaczenie jakie w życiu można usłyszeć (nie mam pieniędzy to nie kupie PACC). Myślę, że mój kontrargument do was trafi.

Jeżeli mimo to dalej się bulwersujecie to jak mówiłem zmienić grę, bo CipSoft nie ma z was żadnego pożytku. Nie dostarczacie im żadnych funduszy, a jedyne czego możecie dostarczać to lagi spowodowane dużą ilością graczy FACC oraz nerwy z powodu takich głupich bulwersów jak twoje.

O przypomniałem sobie jeszcze coś. Kiedyś mój kumpel nie miał pieniędzy na PACC'a, a przynajmniej raz chciał spróbować jak to jest. Jak się okazało zebrał w ciągu tygodnia. Jak pytacie? Sprzedawał butelki i złom... I jeszcze schlaliśmy się za resztę jak świnie. Przy okazji zrobił coś pożytecznego, bo trochę posprzątał na naszej kochanej planecie.
Nie wiem czy wiesz ,ale niektórzy maja naprawde trudna sytuacje rodzinna albo zle oplacana prace (o ile w ogole ja maja).90zł to dla niektórych bardzo powazne pieniadze u mnie w budzie chłopak kumpla pobił ,bo mu 5 zł nie oddal. Dla ciebie 90 zł to 3 miechy zdrowej watroby ,a inni lepiej wykorzystują te pieniadze kupując sobie (lub rodzinie) żywnośc ,bo nie zyją tylko tibią. Ja na miejscu cipów widzac taka duza ilosc graczy FACC wiedziałbym ,ze gra jest niezwykle popularna i obnizyl bym ceny PACC ,bo kupiło by go o wiele wiecej osób i lepiej bym na tym wyszedł. A i jeszcze jedno- kumpel zbieral złom i butelki ok ,ale czemu ty sie zechlałes jak swinia za reszte jego pieniedzy? Pomogłeś mu w tym? Zachowałeś się jak swinia albo zupełnie jak przez niektórych nazywane pasożyty z FACC ,a nawet jak sęp. Ja jeżeli komus nie pomoge to nie wezme nic co on mi da ze swoich pieniedzy.

Ostatnio edytowany przez Rotherdamie - 31-10-2007 o 02:16.
Rotherdamie jest offline