Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rotherdamie
Nie wiem czy wiesz ,ale niektórzy maja naprawde trudna sytuacje rodzinna albo zle oplacana prace (o ile w ogole ja maja).90zł to dla niektórych bardzo powazne pieniadze u mnie w budzie chłopak kumpla pobił ,bo mu 5 zł nie oddal. Dla ciebie 90 zł to 3 miechy zdrowej watroby ,a inni lepiej wykorzystują te pieniadze kupując sobie (lub rodzinie) żywnośc ,bo nie zyją tylko tibią. Ja na miejscu cipów widzac taka duza ilosc graczy FACC wiedziałbym ,ze gra jest niezwykle popularna i obnizyl bym ceny PACC ,bo kupiło by go o wiele wiecej osób i lepiej bym na tym wyszedł. A i jeszcze jedno- kumpel zbieral złom i butelki ok ,ale czemu ty sie zechlałes jak swinia za reszte jego pieniedzy? Pomogłeś mu w tym? Zachowałeś się jak swinia albo zupełnie jak przez niektórych nazywane pasożyty z FACC ,a nawet jak sęp. Ja jeżeli komus nie pomoge to nie wezme nic co on mi da ze swoich pieniedzy.
|
1. Jeżeli ma się trudną sytuację finansową napieprzanie w Tibię nic nie rozwiązuje ;]
2. Co to tego złomu to sam mnie zaprosił ;] więc proszę bez takich tekstów... -.-