Zobacz pojedynczy post
stary 31-10-2007, 21:03   #181
Skowerowypallek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 02 2007

Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Domyślny

Jeżeli w tym update pogorszą pallka to znowu będzie płacz dzieci co z sorca przezucili sie na pallków i znowu zmienia profesję, przyznam ze pallek ma załatwo. Gdy grałem pallkiem jeszcze przed update na 8.0 było poprostu przerąbane ale cieszyłem sie z gry a teraz jest wszystko załatwe, ale gdyby teraz pogorszyli pallka to chyba by mi sie odechcialo grac ponieważ po tym update zrobiłem sie bardzo wygodny, poprostu przywyczaiłem sie do łatwizny.
Moim zdaniem cipsoft powinien zrobic tak :
Albo zwiększyc dmg postaci magicznych albo zostawic jak jest tylko zmienjszyc waste i to o wiele. Co do pallka jeżeli osłabia jego hity to bedzie lipa jak niewiem ponieważ np: przed update palladyn walil słabo z tych zakichanych boltów ale miał runy z których jakos tam sobie bił w miare.A co do knighta to chyba wszystko jest OK.
No i jeszcze została sprawa cen.Większosc h-lv ma w domkach\depo zalegającą ilosc dsmów, steel bootsów, golden armorów których praktycznie nieda sie sprzedać.

PoZdRo
Skowerowypallek jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.