Zobacz pojedynczy post
stary 31-10-2007, 22:30   #1089
Alanus Lutinum
Użytkownik Forum

Alanus Lutinum's Avatar

Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1

Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
Alanus Lutinum ma numer GG 6972780
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez robek23 Pokaż post
Niestety widze ze wiekszosc z was bierze kase z lepszych lvl czy zamawia na allegro albo dostaje od kumpli. Tez tak robilem, ale nastały nowe czasy. Gram na serwerze bez kumpli, bez niczego. Sam zdobywam kase. Przede wszystkim - mam scarfa, dark helmeta, p seta, dwarvenke i fur bootsy. Co kupic? Jestem Palladynem (mam 14 lvl, eq mnie do tej pory nie obchodziło bo tylko zbierałem kase na to.. pomijajac skillowanie - dopiero 46/31 nie licząc kilku deadów) I na czym zbierac kase? Najbardziej mi sie opłaca na waspach bo wypadaja honeycomby, chociaż mam czasem dni że nawet 30 w 2h zrobie, a czasem i w 2h około 5. No chyba że macie lepsze propozycje, ale żeby w tej okolicy chodziło mało ludzi.
To nie temat do szukania miejsca expa.

Zbieraj na B-robe, crown shield, crown helmet, BoH (mogą być zwykłe), oraz najlepeij zostaw plate legi lub, ew. knight legi-to raczej plany na przyszłość, teraz zainwestuj w skille (tak do 55 wystarczy ew. 60) oraz kup sobie w miare lekkie eq, a potem tylko oszczędzaj, żeby mieć więcej spearów i w końcu zrezygnuj z gry, bo zdobędziesz wszystko.
Alanus Lutinum jest offline   Odpowiedz z Cytatem