Witam,
Z całą pewnością nie jestem mentorem, specjalistą czy wszechwiędzący ale jak czytam wypowiedzi typu "FACC" też niech coś ma to mnie za przeproszeniem szlag jasny trafia. FACC zawsze gra za darmo, a PACC płaci za granie. Biorąc ten podstawowy fakt pod uwagę logicznym staje się to, że to właśnie PACC powinien mieć grę ułatwioną i zwiększone jej możliwości.
Dlaczego FACC ma mieć dostęp do nowych expowisk ? Przecież FACC już od dawien dawna traktowany jest przez CIP jako próbka możliwości Tibii. Przykładem może być DEMO jakiejkolwiek gry. Przecież w DEMO nigdy nie mamy dostępu do wszystkich poziomów, to ma być tylko zachęta do gry. Prawdziwa przygoda zaczynać ma się dopiero po opłaceniu trudów twórców gry. Pomijam już fakt, że na dzień dzisiejszy szkoda kasy na PACC (lagi, kicki, słabe aktualizacje), ale zdecydowanie byłem, jestem i będę za tym, ażeby to PACC miał lepiej. Płacę - wymagam, nie płacę - testuję.
W momencie gdyby CIPsoft prowadził politykę polegającą na dodawaniu FACC i PACC przestałby zarabiać, gra przestała by przynosić dochody i z upływem czasu byłoby jedno wielkie deleted.
Przestańcie więc lamentować dajmy coś dla FACC, na FACC area jest wystarczająco dużo możliwości, aby zdecydować czy będziemy grali w tą grę czy nie. Jeśli jest gites, wciągamy PACC i się cieszymy, jeśli nie, poprostu nie gramy. Cóż to by była za sprawiedliwość w momencie kiedy by gracze PACC płacili za granie, a FACC mieli by te same możliwości ? Updaty dotyczą głównie PACC żeby zachęcić graczy do wydawania pieniędzy na granie, a nie po to, żeby umilać graczom granie, chodzi tutaj tylko i wyłącznie o kasę. Czasy kiedy CIPSoft zależało wyłącznie na ilości graczy i przyciąganiu uwagi na Tibię już dawno się skończyły. Teraz to jest firma, która ma przynosić dochody. FACC = DEMO, gracze sprawdzają w co mogą sobie pograć, PACC = pełna wersja gry, tutaj zaczyna się prawdziwe rzeźbienie postaci.
Tyle mam na ten temat do powiedzenia. GL
Originally Posted by Makrooo
.:: I am not nothing without tibiabot...xDD ::.
|