Zobacz pojedynczy post
stary 01-11-2007, 04:06   #36
Djurasik
Użytkownik forum

Djurasik's Avatar

Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: W domu :)

Imię: Fiel Theo
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 53
Skille: 74/71
Poziom mag.: 5
Djurasik ma numer GG 2151190
Domyślny

Moją pierwszą postać założyłem w 2002 roku nick Djurasik (deleted) a potem Abraham'a (dalej postac jest )
Gdy poznałem te grę szczerze zafascynowała mnie i wciągnęła, no młody byłem ;p Noobem byłem pierwszej klasy, jedyne czego nigdy nie zdarzyło mi sie praktykować to latanie po depo i darcie na całą pape "Free itemz plxxx"
Z czasem człowiek nabrał doświadczenia, ale też nadchodziły update. Nie zapomne upka gdy dodali Venore do głównej mapy Mainlandu, gdy wszedłem do tego miasta poczułem się jakoś tak... fajnie potem zmiany w expie za guardy... zmiana wyglądu gsów... podział expa na pół z summonami Nawet Skulli z początku nie było i na stronie tibia.com nie pisasło kto od czego zginął ale z czasem to podopieszczali przestało mi się to podobać ALE kochałem te gre więc jakoś dawałem radę

Teraz patrząc na to z perspektywy czasu, na to ile było update, ile pozmieniali, jak gra się zmieniła, co mogę powiedzieć ? Powiem że to nie gra stała się czy gorsza czy lepsza - tu się tylko system zmienił i oprawa wizualna... ale to LUDZIE się zmienili, jedni odeszli, innych hakneli, jeszcze innych wykończono (hunty)
Dlatego moim zdaniem innymi słowy To ludzie tworzą te grę a nie sam jej system, a dziś Tibia może być dla nas gorsza niż kiedyś tylko dlatego bo noobów przybyło a starych kompanów wywiało

Ostatnio edytowany przez Djurasik - 01-11-2007 o 04:08.
Djurasik jest offline