Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gimlos
To, ze byl tam, gdzie wiekszosci z tych, ktorzy go krytykuja ( a juz szczegolnie ciebie ), nigdy nie bylo. I jezeli chodzi o swiat Tibii - tak, to czyni go, jak to nazwales w swoim jezyku, "kozakiem". Bo chyba nie 946 zabity dragon czy uciecha z tego, ze znalazlo sie w Tibii "kolegow". No chyba ze was takie rzeczy jaraja - polecam Secure zatem.
|
Hehe jakbys czytal uwazniej to bys moze zrozumial, ale napisalem ze ja nie strugam z siebie wielkiego wojownika bo nim nie jestem, ale tamten to juz przesadza, bo robi z siebie nie wiadomo kogo? Byl na bitwach? no byl tam i co z tego.. spierda*** jak zawsze i tyle. Fochowal sie na ventrilo, ze nikt mu nie pomagal jak go orali, Z niego jest taki kozak jak z marchewki wibrator.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gimlos
Ty wypowiadasz sie na forach rzadziej niz Cors, ale kiedy juz to zrobisz, to trudno sie na krzesle utrzymac. Przemyslalbym zatem jego krytyke raz jeszcze.
YOUR'S Gimlos : ddd
|
Ja nie musze sie wypowiadac, ale gdy jzu ktos pierd*** takei glupoty to nie wytrzymuje, to moze przypnij sie pasami skoro sie nie mozesz na krzesle utrzymac albo skoncz z Mc'Donaldem.
A co do tego Yours/Your's
Tak jzu zostanie ze na tibia.com bede pisal your's z bledem popelnilem blad dawno na poczatku ale zmieniac tego nie bede..
Skoro Ciebie rajcuje wypominanie tego 3 raz.. to spoko.. bo dal mnie to jest zalosne...
Yours Waszka