Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Patton
1.Nie rozumiem o co ci chodzi? Przeciez pk sa nadal gdyby ich nie bylo a ja bym napisal post na forum to moglbys mnie raportowac. 2.rozumiem ze to rpg ale zabojstwo kogos powinno byc tylko za kradziez, shakowanie czy jakies inne rzeczy ale nie rozumiem ludzi ktorzy biegaja po miescie z summonami i innymi pk i zabijaja boguducha wiinych ludzi 3.PK to ZADNA przyjemnosc z reszta jak mialem tego zaznac?
|
1. Widzę, że jesteś za tempy żeby to zrozumieć. Odkopywanie tematów sprzed 3 lat jest zue!!
2. Jakbym cię zobaczył to chyba bym cię zrokował. Ale masz 9 lat i nie rozumiesz, jaka jest przyjemność z pekowania albo jesteś NOOBEM LUB NEWBIE! Jeśli ci się to nie podoba to kto cie trzyma na światach pvp?? Ja osobiście lubie zrobić 2 fire elementale i rozwalać całe carlin/thais do bana ;D
Cytuj:
Inaczej bys spiewal jak to ty bylbys zabijany 
|
Cytuj:
Powiem tak gdyby jakis 40 lvl mnie zabil pare razy a ja bym potem przegonil z levelem to jasne ze bym mu sie odplacil. Ale nigdy nie zabijal bym expiacych ludzi nawet gdyby byli tam gdzie ja expie. Kazdy ma takie samo prawo do expienia!
Ktos powiedzial ze nie ma nic do PK tylko do zlodzieji.....A ty myslisz ze co? taki pk cie nie okradnie????? ty myslisz ze pk tylko cie zabije a okradnie ktos inny????????? 
|
A więc tak:
Daje kolejne reporty za double posty.
Mówiesz, ciekawe jakbym się uczuł jakby ktoś inny mnie zabijał?? Zabili mnie wiele razy np. Na wojnie.
Ale zazwyczaj jak ktoś mnie zabija, to wołam kumpli i my go zabijamy ;D.
Myślisz, że każdy pk to złodziej?? Nie, ja jestem pk ale nigdy złodziejem. Napewno nie masz większego lvl'u niż 15. Jak nabijesz wyższy i pierwszy raz weżmiesz udział w wojnie to wróc do tego tematu i podziel się z nami wrażeniami. Na 100% zmienisz zdanie co to pk.(albo wróc jak będziesz miał przynajmniej 14lat)