Temat: Arheandia
Zobacz pojedynczy post
stary 01-11-2007, 13:35   #19
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

Cytuj:
Pytają się o drogę, idą, zabijają, tyle. A co miało być w wstępie? Góra tekstu, którego i tak mało kto czyta? (Zara się ktoś rzuci pewnie, że to ja jestem zbyt nadpobudliwy i nie czytam tekstu w fake'ach, a przecież tą opinię wywnioskowałem po postach niektórych użytkowników [ha, w tym temacie też już ktoś się tak wypowiedział])
To, że niektórzy nie czytają to znaczy, że masz tak robić?
ou jea!
Dobra załóżmy, ze to czarno ubrane cuś to wróżbita.
Tylko powiedz mi...
Wiesz co to jest prolog?
Podpowiem ci
Cytuj:
Prolog (gr. πρόλογος prologos) – wstępna, wyodrębniona część utworu dramatycznego lub narracyjnego, zawierająca relację o faktach poprzedzających zawiązanie akcji; prologiem nazywa się też autorski komentarz poprzedzający utwór.
Teraz popatrz na swój "prolog".
Dziękuiję.
Pan niech nie robi czegoś o czym nie ma zielonego pojęcia (dzielenia fabuły na prologi, epilogi, itd. itp.)
Bo już tym <censored> gdy widzę bandę, która pierwszy odcinek nazywa prologiem.

Cytuj:
No i bardzo dobrze, będzie na to jeszcze czas. Wiem, że powinieniem wszystko powiedzieć w pierwszej części, żeby wszystko było jasne i nie było powodu do obejrzenia następnych części.
Och panie ironiczny, jaki pan genialny!
Ja tylko chciałbym zauważyć, że jest różnica pomiędzy ukrywaniem wielu rzeczy, a nie pokazywaniem niczego.

Cytuj:
Nie wiem czemu uważasz to za Dno ja wszystko rozumiem, a z prologów zawsze mało było wiadomo. Rzeczywiście wiele się pozmieniało teraz Fake'i wkraczają w Ere Anime lecz trochę to potrwa zanim będziemy robić tylko Gify xD. Co do Elity to takowa dawno wyginęła chociaż są wyjątki . Więc musimy robić dobre Fake'i przynajmniej takie jak ten, by na forum było jak dawniej.
Hehe .
Napisałem czemu (troche wyżej )
Co do wkraczania fake w erę anime - pamiętam jak mi crowal wysunął, ze próbuje zrobić anime w fake i mu się to nie podoba.
Czyżby mój Cykl był protoplastą tego wszystkiego?

Co do pierwszej części.
Jakieś informacje o fabule, trochę lepiej, ale mnie nie zachwyciłeś.
Tak naprawdę zobaczymy w przyszłości co z tego uczynisz.
Bo owszem - zło duże mroczne pewnie jest, ale motyw takiej migracji nie jest specjalnie popularny, więc to na plus.
Teraz ciekawe co z tym zrobisz
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline   Odpowiedz z Cytatem