Zobacz pojedynczy post
stary 01-11-2007, 21:17   #2135
Elevarm
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 08 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Olorion. Pokaż post
Oczywiście, że to wygramy. W końcu walczymy o przyszłość Iridii, oraz ludzi którzy na niej grają.

Między nami jest taka różnica, że my nie traktujemy tej gry tak serio jak wy. Fakt faktem, w przypadku gdybyśmy rządzili tym serwerem to w pewien sposób chcielibyśmy się zatroszczyć o ludzi tam grających. W końcu to żadna przyjemność tracić kupę czasu, potrzebnego do stworzenia jakiegoś ludzika. I proszę cię, przestań pieprzyć o tym, że nie mamy żadnego pvp skilla, bo jestem tego pewny, że pvp skill mój albo patrykusa aka kuchina, jest o wiele lepszy niż tej biednej zgrai polaczków którymi dowodziłeś (patrz np. Dwadwa albo jurand). Z całej waszej ekipy, chyba tylko pan kaszirus da skała jest godnym przeciwnikiem. Np taki Feav, spanikował na żółwikach i zamiast lecieć do 2 tp albo stać przy mwallu czekając aż zniknie, biegał sobie w kółko.

Who gives a fuck czy botujemy, po prostu nie widzimy sensu w grze charami 80- lvl, bo co to jest za przyjemność.

Wy z kolei jesteście bandą pure pl retardów, dla których ich recznie wyexpiony na guardach ludzik, jest największą wartością i boi sie wykorzystać tego powera którego ma. Wy nigdy nie będziecie rządzić, nawet jeśli wygracie tę wojnę, to i tak będziecie tylko tłem, które pewnego dnia znudzony swe postanowi rozpieprzyć
Zatroszczyć się?! Haha, ja tu ponoć wierze w bajki I dlaczego niby nazywasz nas 'retardami', skoro to jest insult? Cała Iridia ma właśnie was za retardów, ja jednak pominąłem to określenie, choć pasowało jak ulał. I oczywiście, strasznie się 'boimy' wykorzystać powera który mamy, co pokazaliśmy w ostatnich tygodniach, czkając i szykując grunt pod tę wojnę...

Brak pvp skilla? Możliwość, że swe nas zbackstabbują po wojnie? Ryzyko, że nie będziemy rządzić Iridia? Chyba ostatnie dni pokazały, że potrafię zaplanować i przyszykować wszystko z dużym wyprzedzeniem, skomentuję więc to tak: wszystkim już się zająłem, a wasza ślepota i pewność siebie tylko ułatwia wykonanie planu.
Elevarm jest offline   Odpowiedz z Cytatem