Temat: FAQ
Zobacz pojedynczy post
stary 15-11-2004, 17:56   #377
Raynold
eX Moderator
 
Raynold's Avatar
 
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Wiek: 42

Posty: 1,816
Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Taumer
Explosion:
czy ten czar zadaje obrazenia rzucającemu ? Czy pancerz ma wpływ? czy na środku obrazenia sa wieksze?
Dawno temu czarami runicznymi mogłeś ranić sam siebie. Nie wiem, czy dotyczyło to wszystkich run, ale napewno hmmów i sdków. Potem to zlikwidowali, a mnie nie interesowało to na tyle, żeby wszystkie sprawdzać. W kązdym razie teraz nie możesz zranić samego siebie żadnym czarem runicznym, za wyjątkiem fire/poison/energy fieldów (zwyłych, bomb, ścian). Jeśli źle mówię i jest jakiś czar, to piszcie (nie uzywałem wszystkich dostępnych czarów w Tibii)

Czy pancerz ma wpływ... Mówią, że ma wpływ przy czarach właśnie explosion i exori, ale nie powiem na 100%, bo nie wiem. Anyway, explosion ma tak duży rozrzut dmg, że ciężko byłoby przeprowadzić jakieś sensowne badania/pomiary...

Czy na środku obrażenia są większe? Nie.

Ostatnio edytowany przez Raynold - 15-11-2004 o 17:58.
Raynold jest offline