Temat: Serwer Candia
Zobacz pojedynczy post
stary 02-11-2007, 08:54   #3252
Crille
Użytkownik Forum

Crille's Avatar

Data dołączenia: 16 07 2007

Stan: Na Emeryturze
Imię: Craxim
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 100
Skille: 90
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Makaveli of Chaos Pokaż post
Jesli chodzi o mnie, bo kolo cos tam wspomnial ze ja mowilem, zegdyby to byl pvp to bylbys nikim. Zmyslona informacja, od dawna jestesmy przyjaciolmi, nawet bym rzek, od bardzo dawna.
Darkseph to jeden z wiekszych pgerow, a jak wiadomo na Candii bylo ich troche. Z calym szacunkiem zasluguje na to co zrobil. A jesli chodzi o jego pvp, to co to za roznica? czy ma czy niema? kogo to obchodzi? Nie rozumiem jak mozna grac na no pvp i pisac do kolesia ze na pvp bylby nikim. Moze i tak by bylo, ale on chociaz jest kims tutaj, a Ty ani tu, ani na pvp.
Chlystek twoim najwiekszym marzeniem pewno jest wbicie tego 100 lvla i mysl ze jestes jednym z lepszych graczy, ale powiem Ci szczerze ze 100 lvl, to nic wielkiego...gdyby nie praca, moj wiek, to pewno moglbym robic co 3 miesiace 100 lvl

A Ty Darek nie sluchaj wszystkich ludzi co gadaja, bo zawsze znajdzie sie ktos kto ma wiele do powiedzenia. Pamietaj najwiecej gadaja glupcy... a madrzy sluchaja... ktos madry kiedys tak to powiedzial. W tej gre gra bardzo duzo dzieci, wiec ich zdanie raczej w cale sie nie liczy. Powodzenia, Cya

Nie wiem w ogole skad w ludziach ta cala zawisc i zazdrosc, do tych co sa lepsi. Zamiast im gratulowac, opowiadacie brednie i robicie kolo dupy. Ja tam zawsze podziwialem pare osob i bylem zachwycony ich gra, np Seromontisem, gdy wpadlo po niego pare osob z DM na ofa, a on Exury sobie walil, albo chociaz Taifun i jego anni wraz z wbiciem 200lvla, nie mowiac juz o MDW i jego kilku nastu bp mms, czy domku pelnym rarow...
Tak to jest ze gowniarze, nie potrafia docenic lepszych od siebie. Radze wam - Dorosnijcie!

Maka

haha to chyba ten madry sam nie za duzo mial w glowie bo caly czas sluchajac tez nie dojdziesz do porozumienia