@Koper (no co, rekruta trwa!)
Nick: Wiesz.
Profesja: Piromanta
Techniki: Wszystko możliwe związane z ogniem, Doryuuheki (ściana z kamienia), krótkodystansowa teleportacja (do 400 metrów)
Historia:
Od dziecka okazywal zainteresowanie ogniem, nawet zbyt wielkie w mniemaniu innych. Byl piromaniakiem, co nie podobalo sie jego rodzinie i przyjaciolom. Gdy dowiedzial sie o mozliwosci kontrolowania owego żywiołu, z miejsca nabrał chęci do nauki. Rodzina kategorycznie zabroniła mu tego, wiec pewnej nocy uciekł, zostawiając za sobą ślad w postaci pożaru domu. Zanim ktokolwiek zareagował, dom, razem z rodzina w środku spłonął, zaś podpalacz uciekł do Akademii Piromancji. Tam uczył sie władać ogniem, niejednokrotnie zabijając towarzyszy. Po siedemnastu latach nauki przewyższył mocą nawet swoich nauczycieli, czemu dal dowód zabijając ich i niszcząc akademię. Po tym zdarzeniu wyruszył w świat, jako ostatni piromanta, by poszukać człowieka podobnego do siebie, żeby przekazać mu całą swoją wiedzę. Każdego wroga bez litości zabija, bez zależności od czegokolwiek. Z tego powodu jest poszukiwany w większości znanych krajów.
Specjalne techniki: Czasowa niewidzialność, na gg jeszcze jedna
Out: Już ty wiesz.

Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to
TU, wstawiając mi notę.
----(\_/)
<=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach!
--- (> <)