Zobacz pojedynczy post
stary 02-11-2007, 21:19   #44
Salarigoth
Zbanowany

Data dołączenia: 10 04 2007

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sardendor Pokaż post
Co tu duzo pisać, terazniejsza tibia to ots.
wszystkie dzieci zaczeły robic knightow i pallow bo sa (rox)

Hot keye - wedlug mnie najgorsza kupa jaka zrobili.
teraz przy wyborze serva powinno byc napisane
Pseudo PVP , pseudo pvp-enfo , non-pseuso pvp

Cipy mogłyby zrobic specjalne servy pod klient 7.6.
I jestem pewien ze grało by tam sporo osób.

Dlaczego uwazam ze nie ma rl tibii

gracze uzywali boty do podnoszenia spearów,
Dodali wracajace speary ( bumerangi )

Hity pallow i knightow (ots)

Te wszystkie bossy , morgarothy , ghazbarany, orshabaale,

Nie zmieniaja kurna wygladu ich nawet, tylko zmieniaja nazwe. Takie potworki to widziałem na stronach o ots, zanim weszly do tibii.

Grafika jest moze i lepsza, ale co z tego ?
Mi sie podobała bardziej w 7.6
Lubie stare proste gry. ( proste , nie w sensie takim ze da sie wbic 100 lvl w miesiac.

Pozdro
Problem w tym ze nie daloby rady zrobic takiego serwera zeby byl w 100% z balansowany ... Jakby takie serwy zaczely powstawac to bys widzal same sorce bo knighty/pallowie nawet by niemogli liczyc na jakiekolwiek ulepszenie...

Cytuj:
Od pewnego czasu nie ma sensu grac na pvp, bo grupka byle oszolomow, dzieci hotkeya moze cie ubic >.>
Dobra siedz se na tej guardi bez najmniejszej przyjemnosci (oprocz lvl) do 589378592758237859 lvl .
Ja wole wbic 100 na pvp i sie dobrze bawic na wojnie a nie siedziec i expic 24/7
Cytuj:
Teraz patrząc na to z perspektywy czasu, na to ile było update, ile pozmieniali, jak gra się zmieniła, co mogę powiedzieć ? Powiem że to nie gra stała się czy gorsza czy lepsza - tu się tylko system zmienił i oprawa wizualna... ale to LUDZIE się zmienili, jedni odeszli, innych hakneli, jeszcze innych wykończono (hunty)
Dlatego moim zdaniem innymi słowy To ludzie tworzą te grę a nie sam jej system, a dziś Tibia może być dla nas gorsza niż kiedyś tylko dlatego bo noobów przybyło a starych kompanów wywiało
Ludzie ale to wszystko prowadzi do tego ze w tibi zalatwo i zaszybko sie expi... zrozumcie jak koles slyszy jaki to fajny jest stasiu (czysty przyklad) bo ma 120 rp (ofc rp) to sam chce takiego miec a to kwestia paru miesiecy .... A co do wojen to tera zaduzo osob jest na wojnach 12 vs 12 to max powinno byc a nie 25 vs 25 + 30 noob charow...

Ostatnio edytowany przez Salarigoth - 02-11-2007 o 21:34.
Salarigoth jest offline