Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ErAgOg
A co dziwnego w tym, że farmy dodadzą? Jak już farmy to wy od razu kojarzycie jakby bryki do Tibii dali... Przecież w tych czasach, w których dzieją się realia gry było coś takiego jak FARMA! Tak, tak było. Może nie uwierzycie, ale ludzie wtedy jeździli też na koniach! Tak na koniach! Więc nie zdziwcie się kiedy je naprawdę dodadzą do Tibii!
Nie podoba się?- Nie korzystaj! Mnie osobiście podoba się coś takiego, bo to super extra udupczanie mocnych potworów i zdobywanie nowszej broni po 3 latach gry (jakby kto się pytał czemu taki mały lvl mam jak 3 lata gram- miałem przerwę kilku miesięczną, no więc można powiedzieć że gram 2.5 roku) mnie strasznie nudzi... A takie spokojne życie na farmie, prowadzenie jej lub mieszkanie w rezydencji nad brzegiem morza sprawiłoby mi olbrzymią radość i dużo relaksu...
|
moze i bylo cos takiego jak farma wiesniaki itp ale zaden z nich nie nosil zegarków w tych czasach nie grał w pilke wiec hmm mozna sie spodziewac samochodow <lol2>mozna wymienic o wiele wiecej rzeczy których nie bylo w tamtych czasach!