Zobacz pojedynczy post
stary 02-11-2007, 23:38   #2179
Yooshi
Użytkownik Forum

Yooshi's Avatar

Data dołączenia: 10 04 2007
Lokacja: krakow

Imię: Yooshimi
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Svensson
Świat: Iridia
Poziom: 128
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez adnincv Pokaż post
bo kurde boruta byla wepchneli se solriniego w trapa i zdedzil a potem pszyszli polaki na nub harach i bongosi i zdedzili tego no noysica huje jedne;///

no i potem log i co tam a jak ja lognalem na mojego pro palka to byla boruta na vent u la DAX RIDER ONLINE PLS DED HIM HIM HIM HIM NOW NWOW NOW NWO NOW NOW NWO ale zrobilem loga i fajnych spajuf w gildzi maja ;];];]

a yoshimi to wogole rzal idz sie powies huju, zdedzisz a nie uciekasz na pustynie huju glupi

i tak
la >> bongo

cop >> la

pszy okazyji troche kcialbym powiedziec elo adam pimol wojtek michas i inne huje

DAX RAJDER A CO!
to ze Ty jestes debilem to nie znaczy ze ja jestem i ze jak widze,ze od nas jest 5 osob a od was 30 to przylece do was zebyscie mnie zabili,sory nie dam wam tej satysfakcji.
Btw. to ze zabijacie osoby z LA i chwalicie sie kto wam sie wyplacil a kto nie, to nie znaczy,że wojne macie wygrana bo jest jeszcze kilka osob ktore nie zaplaca wam od razu. Fragi nie czynia wojny tak samo jak nie robi tego jeden battle. To ze nie mielismy zgrania w LA to prawda, a moze nawet malo powiedziane... potrzeba nam czasu i dlatego jest troche zmian jak widac.

EDIT. Twoj 'styl' budowania zdan, a raczej jego brak nie jest smieszny wiec skoncz z tym i przestan sie wydurniac

Ostatnio edytowany przez Yooshi - 02-11-2007 o 23:41.
Yooshi jest offline   Odpowiedz z Cytatem