Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yooshi
to ze Ty jestes debilem to nie znaczy ze ja jestem i ze jak widze,ze od nas jest 5 osob a od was 30 to przylece do was zebyscie mnie zabili,sory nie dam wam tej satysfakcji.
Btw. to ze zabijacie osoby z LA i chwalicie sie kto wam sie wyplacil a kto nie, to nie znaczy,że wojne macie wygrana bo jest jeszcze kilka osob ktore nie zaplaca wam od razu. Fragi nie czynia wojny tak samo jak nie robi tego jeden battle. To ze nie mielismy zgrania w LA to prawda, a moze nawet malo powiedziane... potrzeba nam czasu i dlatego jest troche zmian jak widac.
EDIT. Twoj 'styl' budowania zdan, a raczej jego brak nie jest smieszny wiec skoncz z tym i przestan sie wydurniac
|
Idioto, moge budowac zdania jak mi sie podoba, nic Ci do tego. Twoj styl jest zajebisty, 'to<,> ze Ty jestes debilem to nie znaczy ze ja jestem', roxando jestes, nie ma co kumplu; )
Zreszta, campuj ten swoj pz, a my mozemy sobie expic, tylko uwazaj, bo jak 83 rpka z LA kladzie 89 i 85 rp, we dwojke, to jeszcze moze do nich ktos dojsc i dedniesz, sorka;/;/
i teraz stoicie na edron boat i sie patrzycie na siebie, zal;s