Zobacz pojedynczy post
stary 03-11-2007, 03:06   #16
mezowski86
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 08 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szachraj Pokaż post
1 palek powinien biegać szybciej niż knight (utani gran hur a dla sorka cos typu utani vita hur)

2 powinni dodac zasieg wandom gdyż są potworki które uciekaja przed nami a zanim dobiegniemy do nich sorcek moze stracic wiele many badz hp

3 palek powinien dostac czar który rozwala potworki dookola siebie gdyz jest jedyn profesja bez takiego czaru (nie mówie o gfb bo to jest slabe) np grad strzal polega na wypusczeniu arowsów w kazda strone, zasieg np 3 kratki od siebie

4wysoko levelowi czarodzieje (druidzi i magowie) powinni dostac lepsze potworki do summonowania np dragony

5 knight powinien dostac troche szybsza regeneracje hp

6 jest wiele rodzaju broni ręcznej w porównaniu do dystansowej, powinny pojawic sie nowe bronie dystansowe np proca ( mozna by bylo uzywac wraz z nia smal stones dodajac 20 ataku lecz nadal mozna by bylo uzywac ich do skilowania tak jak dawniej

7mogly by sie pojawic buty w stylu super bohów dajac nie 20 lvli szybkosci lecz 50 lvli (cena na przyklad bohy 50k a super bohy dostepne wyloncznie z questu na wysokim lvlu 80+ i cena np 300k-600k)

8 po jednym outficie typowym dla danej profesji

9 mozliwosc skilowania na summonach na swiatach non pvp wyloncznie na party!!!!!!!!!

10 wiecej questów dla okolo 60 lvla

11 manasy dajace 2 razy wiecej many postacia magicznym!!!
Według mnie 90% tego co napisałeś jest gówno warte. Bez obrazy oczywiście.

1. Jakby miał taki czar to mógłby expić na 20lv na gsach solo? Czy to jest normalna sprawa? Wedlug mnie nie. Do tego nie wspomnę, że zyskał by przewagę w pvp nad knightem, choć na dzień dzisiejszy i tak jest znacznie lepszy.

2. Bez sensu. Równie dobrze można dać knightowi i palkowi bronie magiczne, przecież teraz są powtory (ghosty) których knight/pal nie może zabić z broni tylko musi runy użyć. Nie każda profesja może expić na wszystkich potworach.

3. Kina jest lepszy od pala praktycznie tylko w bardzo ciasnych pomieszczeniach (bo w otwartych to pal wymiata całkowicie), chcesz, żeby i w ciasnych pomieszczeniach pal miał otsa?

4. No teraz za przeproszeniem to już całkowicie przegiałeś pałe. Pójdzie 3 sorców każdy po 2 dragi zsumonuje i ubiją 50lv kine na jedno combo. Nie mówię już o expieniu które byłoby kolejnym otsem.

5. Tu nie mam zdania.

6. Nowe bronie dystansowe to się zgadzam. Jednak hitów palka powinien zostać znacznie zwiększony. Ile teraz pal płaci za strzał z rs? 0,3gp?

7. znów śmierdzi otsem.

8,9,10 nie mam zdania

11 hmmm, mogły być większe butelki manasów, ale by kosztowały nie 55gp ale np. 125gp i dawały średnio 150-250 many. Trzeba to wyliczyć, tak żeby się opłacało.

I nie obrażaj się menzzz, ale głupoty pisałeś ładne, szczególnie z tymi dragami.
mezowski86 jest offline