Zobacz pojedynczy post
stary 03-11-2007, 09:35   #5
LolnY
Użytkownik Forum

LolnY's Avatar

Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
LolnY ma numer GG 9277178
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kajulec Pokaż post
Witam!
Zainteresowala mnie dzisiaj jedna sprawa. Chodzi o program, ktory pozwolilby mi przypisac guziczkowi kolka w myszce (czyli trzeci przycisk myszki) jakis klawisz z klawiatury. Chodziloby mi konkretniej o printscreen czy w sumie jakiekolwiek. Czesto chcialbym zrobic screena, jednak aby to uczynic, musze zupelnie zmienic ulozenie rak na klawiaturze, co jest niewygodne i czesto ryzykowne. Majac podpiety pod trzeci klawisz myszki np. printscreen moglbym bez obawy trzaskac zdjecia podczas hunta czy czegokolwiek innego.
A wiec - slyszal ktos o takim programie?

Jesli moj temat w jakis sposob nie spelnia regulaminu, to ofc chetnie poniose kare, jednak prosilbym moderatorow o niekasowanie tematu przynajmniej do jutrzejszych godzin okolopoludniowych, abym zdazyl sprawdzic czy ktokolwiek mi odpisal.
Pozdrawiam
Znam program QuickShot. Nie wiem czy Ci pomoże, ale tam można wybrać jakim klawiszem robi się zrzuty ekranu. Tylko musi być program cały czas włączony. Do tego od razu wrzuca zdjęcia na Imageshack (co można wyłączyć), można wybrać format i ewentualnie rozmiar Polecam.
LolnY jest offline   Odpowiedz z Cytatem