Zobacz pojedynczy post
stary 03-11-2007, 10:53   #2019
Dark Alphadron
Użytkownik Forum

Dark Alphadron's Avatar

Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
Domyślny

@Kashek
2nd Karreline
Name und Vorname: Sareth Modo (jak nie pasuje zmienię, albo sam coś wymyśl)
Była profesja: Strażnik
Demon (imię): Kasereth
Techniki: Mocne Cięcie (coś w deseń critical hita), Bumerang (powrót broni do ręki), Furion Cutter (coś w stylu szału bojowego, kilka błyskawicznych cięć), regeneracja
Specjalne techniki: Chwilowa niewidzialność, zmiana w dowolny element otoczenia (poza istotami żywymi)
Out:

(TYLKO dla Kashka! (czy jak się tam to odmienia) Innych podam o plagiat! BTW. Miecz to nie bug czy nieudolność, po prostu moja postać lubi tak go nosić.)
Historia: Był on strażnikiem jakich wielu. Miał dość wrzasków przełożonych, rozkazów, bijatyk z innymi strażnikami o racje żywnościowe... więc zwiał z jednostki. Po drodze znalazł maskę, o której czytał w legendzie - w której to był uwięziony demon. Bez namysłu założył ją, po czym bezlitośnie wytłukł oddział, który go ścigał. Całą resztę strażników zresztą też, nie wspominając o rzezi wśród mieszkańców. Zawarł swojego rodzaju pakt z demonem - ten użyczy mu mocy, zaś dostanie w zamian ciało, którym będzie mógł zaspokoić żądzę mordu. Dlatego bezlitośnie wyrzyna ludzi i nigdy nie zdejmuje maski. (jak coś to out bez niej dorobię, tylko napisz)
Żywioł: Walka, względnie Stal.

Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę.
----(\_/)
<=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach!
--- (> <)

Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 03-11-2007 o 10:54.
Dark Alphadron jest offline   Odpowiedz z Cytatem