lojalnosc i honor !!!! POLSKA DO BOJU !!!! DOROSLI LUDZIE WALCZCIE O SWOJE DOROSLE ZYCIA !!!!
to jest gra, i ja nie walcze dla przyjaciol (no, z malymi wyjatkami

), tylko o swoje racje, bo prawdziwych przyjaciol na obsidii zostalo mi moze pieciu, i zaden z nich juz jakos specjalnie aktywnie i tak nie gra, pomijajac fakt, ze zaden z nich sie w wojnach praktycznie nie udzielal, napewno nie po stronie 'polskiej'. gdybym mial walczyc dla przyjaciol, ale takich prawdziwych, nie walczylbym wcale, ew. po stronie ng.
srednia wieku 15-16 lat. i co ? jest w tym cos zlego? po pierwsze, to nie do konca prawda. po drugie, lepiej zeby grali i walczyli 25-letni bezrobotni idioci czy dzieciaki w wieku 15-17 lat, ktore jeszcze pracy ani rodzin nie maja, a szkola pozwala im na w miare aktywne granie ?
i powiedz mi, po co ludzie, ktorzy nie mieli niskich lvli, tylko wysokie, ktorzy nie dostawali w dupe, tylko im sie dobrze powodzilo, mieliby zmieniac serwer ?
@ zyla
wyjdz. tylko najpierw splac dlugi
@ michaś
wystarczy miesiac botowania + pseudobalans + hotkey system i przepis na PA, ktorzy wzieli sie z dupy, masz gotowy. patrz byle cg.