Zobacz pojedynczy post
stary 03-11-2007, 13:52   #2055
Ptak~
Użytkownik Forum

Ptak~'s Avatar

Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
Domyślny

lojalnosc i honor !!!! POLSKA DO BOJU !!!! DOROSLI LUDZIE WALCZCIE O SWOJE DOROSLE ZYCIA !!!!
to jest gra, i ja nie walcze dla przyjaciol (no, z malymi wyjatkami ), tylko o swoje racje, bo prawdziwych przyjaciol na obsidii zostalo mi moze pieciu, i zaden z nich juz jakos specjalnie aktywnie i tak nie gra, pomijajac fakt, ze zaden z nich sie w wojnach praktycznie nie udzielal, napewno nie po stronie 'polskiej'. gdybym mial walczyc dla przyjaciol, ale takich prawdziwych, nie walczylbym wcale, ew. po stronie ng.

srednia wieku 15-16 lat. i co ? jest w tym cos zlego? po pierwsze, to nie do konca prawda. po drugie, lepiej zeby grali i walczyli 25-letni bezrobotni idioci czy dzieciaki w wieku 15-17 lat, ktore jeszcze pracy ani rodzin nie maja, a szkola pozwala im na w miare aktywne granie ?

i powiedz mi, po co ludzie, ktorzy nie mieli niskich lvli, tylko wysokie, ktorzy nie dostawali w dupe, tylko im sie dobrze powodzilo, mieliby zmieniac serwer ?

@ zyla

wyjdz. tylko najpierw splac dlugi

@ michaś

wystarczy miesiac botowania + pseudobalans + hotkey system i przepis na PA, ktorzy wzieli sie z dupy, masz gotowy. patrz byle cg.

I wipe it off on tile, the light is brighter this time
Everything is 3D blasphemy
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up
This is not the way I pictured me
I can't control my shakes
How the hell did I get here?
Something about this, so very wrong
I have to laugh out loud, I wish I didn't like this
Is it a dream or a memory?

Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 03-11-2007 o 13:58.
Ptak~ jest offline