Cytuj:
Oryginalnie napisane przez $orcerer
No fajnie teraz nupki zrezygnuja z palkow i przesiada sie/wroca na druidow/magow.
A ja i tak zostane przy moim knighcie,od sorca chce mi sie juz rzygac ;s
Hmm.. chyba na razie odpuszcze se duze zakupy i kupie se farme albo obserwatorium
Mam nadzieje tylko ze nie zwala czegos w tym upie (co zazwyczaj robia) :/
|
Buhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahaha
No leze i kwicze.
Sam jestes "nup" i tyle. Jesli dla ciebie cipsoft "zazwyczaj zwala update" to ty kup sobie okulary albo idz do psychiatry. Zal mi ciebie.
Jedyny zwalony update jaki cipsoft dokonal to byl update 7.6 w ktorym postanowili wprowadzic rozdzki. Ale nie mieli innego wyjscia gdyz wczesniej zabrali sorcom runy walcząc z farmami lowlvl sorcow i druidow i to spowodowalo ze lowlvl sorce i druidy praktycznie nie mieli czym walczyc bo zabrano im runy, nie mieli niczego innego wiec pozostal im warhammer. Wiadomo ze kazdy dobry gracz jechal i tak nawet wczesniej na warhammerze ale bylo to bez sensu zeby sorc/drut walczyl w melee wiec MUSIELI to zmienic dla zwiekszenie realizmu i ze tak powiem "normalnosci gry". Reszta update byla dobra. Ostatni update byl bardzo dobry bo wyrownal atak profesji, zimowy 2007 bedzie bardzo dobry bo wyrowna koszty i def profesji, a letni 2008 bedzie najlepsze w historii bo przywroci dawny styl gry oparty na huntowaniu z kumplami.