Zobacz pojedynczy post
stary 03-11-2007, 15:23   #19
Tocallo
Użytkownik Forum

Tocallo's Avatar

Data dołączenia: 16 06 2007
Lokacja: Białystok

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Zanera
Poziom: 62
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Smerf.Secura Pokaż post
Heh.
Więc pewnego dnia postanowiłem ściągnąć pierwszego,lepszego OTS'a z RL mapą.
Zarejestrowalem się na forum OwnTibii , pod nickiem 'ziomekziomekziomek'.
Wszedłem na tibia.com w highscore na różne światy i poszukałem kilka postaci.
Po znalezieniu odpowiednich postaci zrobiłem postacie o takich samych nickach i lvl na OTSie.
Później wszedłem na daną postać , napisałem 'hacked by ziomekziomekziomek' , robiłem screena i wrzucałem na owntibia.com.
Pisałem , że chciałbym jakieś WorldTrade.
I co się okazało?
A no to , że pewien pan z forum OwnTibii napisał do mnie , że chciałby WT i żebym napisał do niego w grze na nick Tocallo Herodes.

Aha i przypomniało mi się , że tam też nadużywałeś emotki ":>"
Czy ja nad używam tutaj emotki ':>' ?
Proszę Cię dziecko nie spamuj tu, żadnej OwnTibii nie kupowałem, nawet nie wiem jak się to używa. A że jakiś brudas podał mój nick to nawet tego dowodem nie można nazwać. Twój post został z raportowany. Bynajmniej, to dowodzi jednego, to ty używałeś jakiejś owntibii, czyli chyba keyloggera. Swoją postać robiłem od '0' i nie będzie mi tu jakiś gówniarstwo zarzucać, że bawię się w 'hakjera'.

A i stosunkowo niedawno, jakieś 2 miesiące temu, moja postać została zhackowana i nie miałem do niej dostępu aż cały tydzień. Po odnalezieniu recka odzyskałem ją, o dziwo była w prawie nienaruszonym stanie, tylko kasa znikła. Było to bodajże na 41 lvl'u. Możliwe, że sprawa jest z tym związana. Jednak teraz to mnie g obchodzi, bez dowodów nie możesz nikomu czegoś takiego zarzucać. Masz jakieś wątpy to na PW i nie zaśmiecaj mi tematu. Nie pisz tu więcej.

@Topic.
Uważam iż powinni też dodać 2 filię banku, na terenie dla pacc, bo ten na facc jest zawsze oblężony, a nooby uwielbiają popychać innych i blokować.

@3down:

N/C
меняться к лучшему!
WYCIEK DOTYCZĄCY NASTĘPNEGO UPDATE

Ostatnio edytowany przez Tocallo - 03-11-2007 o 19:31.
Tocallo jest offline   Odpowiedz z Cytatem