Zobacz pojedynczy post
stary 03-11-2007, 15:29   #1
Szczuplak
Użytkownik forum

Szczuplak's Avatar

Data dołączenia: 28 10 2007
Lokacja: Wodzisław śląski

Szczuplak ma numer GG 2350909
Pergamin Jak sie pozbyć Ip Blocked na 30min -poradnik

Witam, jeżeli macie problem z zalogowaniem, ciągle pisze "Ip blocked for 30minutes". Mialem sam z tym problem, ale poszperałem w internecie i są skutki

Wieć najpierw ściągamy program proxifier , który zmienia nam ip,
ze strony :

http://www.proxifier.com/download.htm

potem intalujemy, najlepiej zalecane, czyli na wszystko sie zgadzamy. Jeżeli już zainstalujemy program to trzeba ustawić, tutaj wam wytłumacze krop po kroku jak to zrobic, więc

Tutaj wchodzimy w proxy setting

ustawiamy na jakie ip ma zmieniac nasz kumper

wpisujemy

Tutaj trzeba dac jakiś IP jeżeli jeden z podanych wam nie chodzi trzeba poszukać przez mana gógla wpisujac np: Ip adress for proxifier.

tutaj dam kilka

İP NO : 195.175.37.6
PORT :8080
HTTP

İP NO : 82.229.151.152
PORT :38999
SOCKS 5

İP NO : 200.66.191.1
PORT :80
HTTP

Jezeli pisze HTTP to zmieniamy z Socks 5 na HTTP.
Teraz trzeba dodać tibia*****

Tutaj nie wolno zapomniec zaznaczyć Process only the following + manual proxified. Jeśli juz zaznaczyliśmy naciskamy na ADD...

tu wpisujemy w rule name Tibia i naciskamy na add , wyszukujemy Tibia***** i dodajemy, potem możemy nacisnąć na OK.

Ma to wyglądać mniej wiecej tak:

jeżeli powyższe punkty są dobrze wykonane to możemy wlączyć Tibię, po wpisaniu passów ikonka od proxifiera powinna wyglądać tak:

znaczy to, że jest podłączony.
Uwaga nie zawsze udaje mu sie podłączyć,więc trzeba próbować kilka razy

Mam nadzieje, że sie komuś przyda prosze o ocene, to jest mój pierwszy poradnik
i prosze nie pisać postów w stylu "Lol chyba mama Cię nie kocha" lub "to już było noobie".
z góry dzieki
Szczuplak jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.