Zobacz pojedynczy post
stary 03-11-2007, 18:41   #235
Tatar666
Użytkownik forum

Data dołączenia: 29 10 2007
Lokacja: Piła

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Melior
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 44
Skille: 79/80
Poziom mag.: 5
Domyślny

No no bardzo ciekawie się zapowiada.Jestem ciekaw co będzie w dalszych newsach.

Co do ludzi którzy co update zmieniają profesje to tylko jeden komentarz ŻAL.Jak nie umiesz grać to nie graj,a nie zmieniasz co pół roku chara.

Cytuj:
Orginalne napisane przez Modliszka11
że bendzie dużo druidów to lipa a że ulepszom druida to dombrze. powiem wprost tibia z gry RPG (Fantasy) robi sie grom Ekonomicznom głównie w grach rpg chodzi oto żeby zabijać Mocne Potwory zzdobywać coraz nowszom broń używać potężnych czarów wykonywać tajemnicze i trudne questy a nie Uprawiać na farmie buraki czy chodować świnie
No tak farmy potem konie na wakacje może jakieś Haiti zrobią
Co dalej????Zgadzam się z tobą ale jedna mała uwaga....NOS W SŁOWNIK!!!!!!!Dobrze ci to zrobi naprawde
Cytuj:
Orginalne napisane przez Ujo
ooo zapomniałem dodać że teraz będzie można mieć farme owieczek krówek kurek co im do głowy pszyszło??mogli by dać plantacie koksu czy fabryke viagry hauhauhauahuahau to bedze juz 6 upade gdzie gówno dali faccom ja gram na ots z rl map i gitez mam to za darmo ;d
Tu zgadzam się po części.Zgadzam się z tymi farmami itd.Natomiast Facc jest po to aby zachęcić żeby kupić pacc nic więcej.Skoro tera grasz na OTSie to znaczy tylko jedno.NIE UMIESZ GRAĆ NA RL TIBIA.

Przydałoby się też ulepszyć Druida bo ma z "lekka" przesrane.

No i miło że grafikę poprawią
Tatar666 jest offline