Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pholtus
@Tocallo
Mam nadzieję, że nigdy nie dodadzą banku na PA, ponieważ tylko jak jakiemuś paccowiczowi skończy się pacc, to nie może korzystać z banku, co za tym idzie, w końcu będzie musiał opuścić to miejsce, a jakby dodali ten bank, to taki rookstayer mógłby sobie tam siedzieć do usranej śmierci...
|
A zauważ że to ma i swoje dobre strony

Taki matołek (że tak się wyraże), bedzie depozytował swoje dajmy na to 150k w banku na PA. Pacc skończy sie, po kilku dniach delikwent padnie. I kasa przepada poki nie zakupi next pacca

Ale oczywiscie to co mowisz jest racja, bo kto by ubolewal tak bardzo nad 150k, jak nad padnieciem i cofką na FA.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pholtus
@Topic
Ja bym chciał nowego bossa tak jak Darushu mówił na Orc Hell, taki zerkuś, który by się leczył ;d.
|
Ostatnio tak sie zastanawiałem co by było gdyby rookgaard zaatakował... Smoook

W sumie, gdyby sie zebrala dobra ekipa - 3 blockerów +40-50 i minimum 10 shooterów z 18 dista i wyzszym, to by byl do pokonania

Ale do czego zmierzam...
Przydalby sie boss taki z prawdziwego zdarzenia... ktorego prawdopodobienstwo ubicia na solo byla by masakrycznie mała. Coś na co trzeba by bylo isć ekipą by nie paść... urozmaiciło by to zdecydowanie gre na rooku, bo jak wiemy Rookstayerzy praktycznie na kazdy hunt chodza samotnie. Nie mowie tu o potworze sily Dragona... ale ogólnie cos co zadawalo by ciekawe hity (50-80), leczyło się i miało sporo hp.